- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да се получи?
Здравейте, преди две седмици се разделих с приятеля ми. Сега ми е супер гадно, бяхме заедно към 3 месеца. Разделихме се заради това, че не се виждахме много много, защото съм студентка и уча във Варна. На седмица се виждахме по 2-3 пъти максимум. Първия месец си прекарахме супер.. бях в почивка не трябваше да пътувам до Варна и се виждахме поне през ден. По точно той реши за раздялата, но съм сигурна че няма друго момиче и му имам огромно доверие че докато беше с мен не се занимаваше с други. А сега точно заради това ми става много тежко, когато си помисля че в момента можи да излиза с някоя друга. А сега да премина към въпроса заради който пускам тази тема. Утре мисля да му предложа.. да сме хем заедно хем не смисал.. да си излизаме когато съм в града, но да не си даваме зор за връзката. То става нещо като ходене, но целта ми е да знам че няма да е с друга. Пък изобщо има ли смисъл да му го казвам, след като той реши да сложи края заради такава причина? Не виждам друг вариант за да попреча да е с друга.. пък по-напред искам да имаме сериозна връзкаАко имате някакъв друг вариант предложете..
Много наподобява на мен тази история ... и аз съм студент,но и работя и имам още задължения ... това беше и основния проблем заради които се разделихме с приятелката.Близо 2 год. и 4 месеца бяхме заедно,но тя искаше повече време ,а аз не можех да отделя ... тя започна да илиза с други и в крайна сметна така.И аз исакх да останем приятели да се виждаме от време на време ,но сега дори не си говорим ... много гадно,но факт.
Спред мем опитай
Мисля че не е трябвало да пиша толкова. Потребителите ги мързи да четат и съответно няма отговори и идеи :\
Честно ли? Няма да стане, просто разстоянията убиват връзката ви. Знам, че звучи гадно, но е така. Опитай се да го преживееш и продължавай напред, това е моят съвет.
Да, все пак мерси че си направи труда да отговориш.
И аз мисля, че е по-добре да оставиш нещата така, докато не си хлътнала още повече и т.н...
Знаеш, че няма да е последния, така че се опитай да го приемеш и продължи напред. Студентски живот тва онова, все ще срещнеш някой който да е до теб, вместо да го мислиш този като не сте заедно дали е с някоя друга, кво ли прави и т.н.
3 пъти на седмица не е много малко. Щом чак толкова му пречи и не може да го преживее, значи не иска достатъчно да е с теб. В тоя случай не мисля, че има смисъл да правиш каквото и да е, за да бъдете отново заедно.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ще ти кажа авторке 2 неща.
Неможеш да накраш,да забраниш на някого да се среща с друг,това е нелепо,досадно и ако се усети,че правиш това,защото не искаш да излиза с други,няма да те погледне.
Второто нещо е,че ако искаш с него сериозна връзка след време...незнам колко време,не ми се вярва да издържите без лични взаимоотношения,трябва да му го кажеш в прав текст...бъди директна един човек ако е изградил мнението си вече няма как просто да му го промениш.
Надявам се да оцениш думите ми,но това е мое лично мнение прави това,което според теб е редно.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Според мен също продължи просто напред.. Връзките от разстояние не са лесна работа и определено се поддържа доста трудно такава връзка..
Продължи си смело напред.. Няма смисъл просто в случая.. Пък е него не го устройва това.. Пък и няма как да му забраниш да се вижда с други..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Поговори отново с него по този въпрос и помислете двамата заедно дали ще е добре да се съберете отново или не.
Казва се неангажираща връзка... Само секс и компания искаш от него ,ами кажи му го,ако няма приятелка би се съгласил...
Знаеш ли какво искаш изобщоПървоначално написано от incheto89
![]()
2-3 пъти на седмица и са ви малко? Ами тея дето се виждат веднъж на 2 месеца к'во да правят? Нямало е желание, не начин.
Винаги е възможно , има ли желание има и начин , няма желание намираме оправдания ..Говори с него и потърси отговор на въпроса дали наистина иска да е с теб ...
Don`t guve a fuck ! xaxa