- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бива ли такова нещо !
Здравейте,преди 3-4 седмици започнах да излизам с едно момиче,много го харесвам и започнах да се влюбвам в нея.Даже това е единственото момиче,което съм карал да излезе от тях в полунощ да гледаме звездите и да се навие,за което много се учудих,повечето се смеят на такова предложение или ги мързи,но тя е различна.Уш се целуваме,излизаме често,казвал съм и много пъти,че е харесвам и другите такива филми от тоя сорт,обаче като я попитам дали иска да сме заедно,тоест да сме гаджета ми казва "На мен ми трябва време,аз трудно се влюбвам,въпреки,че много ме кефиш ! ". Един ден захванах отново тази тема и тя ми рече,че ако не ми се чака по добре да се откажа от нея :X
Случвало се е да отида с нея,с едни мои приятели,и нейните приятелки на дискотека и когато искам да я целуна тя се дърпа,нз дали се дължи на това,че една от нейните аверки ме харесва и не иска да я нарани като ни види,че се целуваме или просто я е срам от мен. Направо нямам думи ! Много съм объркан и нз как да подходя към нея. Моля помогнете ми,дайте ми някой съвет,ще съм ви много благодарен !![]()
Еми как да подходиш... Тя ти е казала момичето, че се влюбва трудно и че и трябва време. Твоята работа е да чакаш, да не я притискаш и да не зачеваш тая тема повече.
Представям си колко време ще чакаш, докато се реши да правите секс...Шок и потрес.
Навярно има нещо смотано в теб, а дори и да няма - приятелките й все пак са открили, шегуват се с приятелката ти, а тя като типичната мека Мария, им се връзва на глупостите и понеже не иска да се излага с теб, ама не иска и да спреш да й четкаш егото, затова се измъква деликатно.
Нали си прекарвате страхотно. Чакай, чакай и чакай! Когато види, че си търпелив и че ще чакаш колкото и да е необходимо, да сте заедно тя ще бъде готова. Търпение!!!![]()
Предполагам,че единственото смотано или по-точно грешката,която правя е,че съм прекалено мил с нея.Винаги гледам да се съобразявам,без да обръщам внимание на моите интереси. Не мисля,че приятелките и се подиграват,не ми изглеждат на такива момичета.А това чакане много ме изгаря и до някаква степен започвам яко да губя интерес и да ми писва.Първоначално написано от NambyPamby
Позволиш ли й още отначалото да ти се качва на главата, тежко ти и горко после. Не е нужно постоянно да се съобразяваш с нея и да й угаждаш за всичко. Излизай си с твои приятели, имай си твои забавления, покажи й, че не е центърът на живота ти. И не я търси известно време, за да видиш каква ще е реакцията й.
И аз съм била като нея, с тая разлика, че пред приятели не съм се дърпала като иска да ме целуне.
Ама той постоянно ми говореше за чувства и тем подобни, първия месец не спираше да ме пита дали го харесвам.. супер тъпо е тва.
И аз му казах същото което и тя на теб и честно казано нищо не се промени, а и той само ме притискаше, не оставяше нещата да се случат спонтанно.
По-добре й кажи, че почва да ти писва всичко тва и я остави известно време. Кажи й когато се реши кво иска тя да те потърси. А ако те потърси и почне същата песен на нов глас, просто не се занимавай с нея. По-добре ще е за теб ;р
Може би си права,по-добе да оставя нещата да се случват спонтанно и да не я притискъм,въпреки,че само това ми се върти в глава,какво тя чувства към мен и дали ме харесва и тем подобни.Мерси за помоща мисля да те послушам ;pПървоначално написано от djipsito
Разбирам те, мен са ме притискали, аз съм притискала и разбрах, че не е тва начина. Предполагам, че и ти ще го осъзнаеш ако си на нейно място (сега го разбираш, ама е друго когато си го изпитал на свой гръб)
Не знам що са тези реакции, дали от страх или прекаленото желание да си с някой.. Имай едно наум де, защото няма ли нещо, което да те дърпа към някой от самото начало, после трудно може да се получи, еле пък ако наскоро си се разочаровал и са те наранили.
Все си мисля, че за да се получат както трябва нещата не е нужно САМО много да се кефиш на някого, щото можеш много да се кефиш и на най-добрия си приятел, ама да не чувстваш, че искаш да си нещо повече от приятел с него.
я не я притискай. някои моми не обичат да демонстрират прекалено. пък и замисли се, че другите да не знаят какво се случва между вас си има и плюсове.
не мога да разбера какви са тези тъпи филми с тва 'с мен ли си, ходим ли?' има ли значение, след като имате и физически контакт, и си прекарвате страхотно заедно? карай си така и не й говори глупости.
п.с. прочетох мнението на автора.
REGGAE BOOM <3
До като и показваш, че е повече от теб и се държиш така ще те мотае! Ако иска да чака намери си и друга и да не ти дреме за нищо. Не прави грешката да хлътваш, няма такова нещо, като объркана в първия момент, в който се появи някой и грабне интереса (някой който тя е избрала, а не той нея) ще те зареже и ще изпиташ огромна болка. Може да мине с номера приятели с облаги и т.н И да представи си колко време ще чака да правите секс :ДДДД. Това са типично женски да не кажа курвенски номера! Ако ми беше близък приятел щях да ти кажа да и теглиш една майна. А в крайна сметка, ако я интересуваш може и да те потърси. При всички положения гледай твоя интерес и да излезеш с достойнство от ситуацията.
С малко търпение сичко се постига! Ще почакаш още малко..
ESL !!!
Уплашил си я с ангажиране
Патила си е от предна връзка
Недорасла е и не знае къде се намира
Избери си![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Почакай я още малко...
Ама нали знае, че няма да я чакаш вечно...
Точно. Не я оставяй да ти се качи на главата!Първоначално написано от djipsito
човек не мисля, че трябва да се влюбя за да тръгна с някого, тъй като вашто "влюбена съм в него" "Не мога без него" и др филми са адската простотия... Ако ми кажеш как за 2 седмици ше го заобича ми ше съм влюбена....Първоначално написано от montana6
Може да не иска сериозна връзка
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright