.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив

Дълга любовна история.. хелп.

Така... бих искала мненията също и на момчетата.

Преди 3 години се запознах с едно момче. И двамата се харесахме, на нова година точно тогава бяха целувки работи, ама бях малко пийнала и направих една глупост и той ми каза, че такива номера не търпи и оттам се почна играта на котка и мишка. От тогава ако той иска да сме заедно, аз няма да искам /поради различни причини/, ако аз искам да сме заедно, той няма да иска. Винаги ме е ревнувал от момчета с които излизам, стоял е пред нас и ме е викал да сляза ии буквално ми се е молил да бъда с него. Просто двамата сме загубили много от гордостта си.

Аз смятам: Тъй като той обича да сменя момичета - седмица две и тва е , не е свикнал на дълги връзки. Наскоро му бях казала да ме каже, че няма никакви чувства и цялото тва ще спре и той ми отговори "Имам и знаеш че винаги ще имам." Та според мен се страхува, че може да стане нещо сериозно, а това е ново за него..

мисля, че го обичам и реших вече да потърся и друго мнение.. Какво да направя че да му покажа че не е толкова страшно..?

Ох малко дълго стана,въпреки че много съкратих историята. Благодаря на тези, които са го прочели.

Няма как да му покажеш.Можеш само да му обясниш.Ама аз не виждам защо се дърпа,като има чувства и "винаги ще има".Някаква друга възможна причина,освен да го е страх?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Не, няма. Познавам го много добре, и много пъти сме говорили за "нас" и той излиза с номера - "Най - вероятно ще се скараме, ще скъсаме и даже приятели няма да си останем." .. Таа ние сме доста еднакви..много наистина и се посдърпваме доста често... Няма друга причина.

Banned Мега фен

Re: Дълга любовна история.. хелп.

защо не поговориш с него..и го попитай защо прави така..ако отг. му е, че наистина го е страх за нещо по сер. за да не го стресираш му кажи, че просто ще пробвате (знам че не е мн добре, но все пак постави се на негово място) кажи му ти какво чувства..щом се молите един на др. и казва че има чувства и т.н. значи сте достатъчно близки за един хубав и сериозен разговор за по-напред...ясно е че ти искаш да потръгнат нещата дори и да станат сериозни или греша ? ..а и все пак все някога ще има сер. връзка...щом е с момичета за по 1/2 седмици..нищо не губи ако опита..+ това по-добре с теб щом има чувства от колкото с някоя с която още от самото начало ще е ясно че от ''пробата'' за по-сер. връзка нищо няма да стане...и моя съвет е да поговорите ...и му кажи че дори нещата да станат сер. но накрая да скъсате или да се разделите..все пак ще ви останат и хубави моменти..и му говори за хубавите неща попринцип не само за дългите и сер. връзки .. дано съм помогнала успех

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Мерси. След няколко дни заминава извън България, като се върне съм му казала че искам да говорим и той каза добре. А е наясно за какво ще говорим.. отново.. ;d

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Само на мен ли ми лъха на несериозност, която се отнася и за двама ви...Ако нещата стояха така ,че аз "винаги да имам чувства" щеше да има два варианта.Или да се боря за момичето за да сме заедно, или ако видя че нищо няма да стане спирам да се занимавам и дотам.Такива неща като "искам те, не те искам, ама не сега" и т.н. просто и ясно говори за незрялост и на двама ви.Според мен сте изтървали момента да бъдете заедно.Или изчакайте няколко годинки или просто спрете да се тормозите един друг
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Само на мен ли ми лъха на несериозност, която се отнася и за двама ви...Ако нещата стояха така ,че аз "винаги да имам чувства" щеше да има два варианта.Или да се боря за момичето за да сме заедно, или ако видя че нищо няма да стане спирам да се занимавам и дотам.Такива неща като "искам те, не те искам, ама не сега" и т.н. просто и ясно говори за незрялост и на двама ви.Според мен сте изтървали момента да бъдете заедно.Или изчакайте няколко годинки или просто спрете да се тормозите един друг
    Има нещо такова Но не мисля, че са изтървали момента.. винаги могат да го хванат

Град
    Los Angeles

Re: Дълга любовна история.. хелп.

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    ама бях малко пийнала и направих една глупост

Не е трябвало да пиеш

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Има нещо такова Но не мисля, че са изтървали момента.. винаги могат да го хванат
    С риск да поспорим според мен при положение че това продължава толкова време те малко или много са се научили и свикнали с такова поведение.По същата логика ако се съберат, то винаги единия няма да е на кеф, а на другия няма да му прави впечатление, защото така или иначе не е нещо ново за него.От там ще има караници, скандали и излишен емоционален товар
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Да..не трябваше да пия. Ама станалото станало.

От извесно време се опитвам да не се отказвам, за да може да се засечем с него, обаче сега тъй като ще заминава.. ще ми се наложи да почакам..

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Всъщност нещата не опират само до несериозност просто винаги някой от нас се прави на интересен прекалено дълго, на другият му писне и се откаже и така всеки път си сменяме ролите...

Град
    Варна
    Всъщност точно до това опират.Аз като един сериозен човек ( надявам се ) никога не бих се правил на интересен тоооолкова време на момичето което харесвам.В началото може малко, заради тръпката едно друго а-у, но толкова време просто знам че малко или много ще й писне тази игра, както и в обратната ситуация.Ако едно момиче ми се прави на интересно и труднодостъпна в началото - ок, приемам го като предизвикателство един вид, но ако вече прекали с "играта", просто вдигам ръце от нея и не се занимавам повече с нея

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Офф не не знам вече. Колкото пъти си казвам "край, вече с него нищо повече от приятелство" той така прави нещата, че да не си останем приятели а нещо повече. Видно се сравнява с момчетата с които ходя, вече бивши, видно ме ревнува... Не знам вече чесно :X

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Просто трябва да рискуваш да бъдеш с него, иначе никога няма да разбереш точно колко дълбоки са чувствата му.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    +1
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си