Така... бих искала мненията също и на момчетата.

Преди 3 години се запознах с едно момче. И двамата се харесахме, на нова година точно тогава бяха целувки работи, ама бях малко пийнала и направих една глупост и той ми каза, че такива номера не търпи и оттам се почна играта на котка и мишка. От тогава ако той иска да сме заедно, аз няма да искам /поради различни причини/, ако аз искам да сме заедно, той няма да иска. Винаги ме е ревнувал от момчета с които излизам, стоял е пред нас и ме е викал да сляза ии буквално ми се е молил да бъда с него. Просто двамата сме загубили много от гордостта си.

Аз смятам: Тъй като той обича да сменя момичета - седмица две и тва е , не е свикнал на дълги връзки. Наскоро му бях казала да ме каже, че няма никакви чувства и цялото тва ще спре и той ми отговори "Имам и знаеш че винаги ще имам." Та според мен се страхува, че може да стане нещо сериозно, а това е ново за него..

мисля, че го обичам и реших вече да потърся и друго мнение.. Какво да направя че да му покажа че не е толкова страшно..?

Ох малко дълго стана,въпреки че много съкратих историята. Благодаря на тези, които са го прочели.