.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Пъпки!...ужаас!

Имам някалко пъпки по лицето - главно в областта на челото (но аз умело ги прикривам с бретона си). Просто ме дразнят, въпреки че са малко. Знаете ли някай ефикасен метод за премахване? Аз например знам, че е хубаво да се мият със сапун, но не съм сигурна, че това помага. Благодаря предварително!

Ми купи си някакво кремче или препаратче.
    Аз се мажа с крем здраве смесен с сулфатиацол.И ми помага.Един крем здраве е ефтин 2 лв. мисля
    Попринцип има и специални сапуни за лице и пъпки Ходи в някоя аптека ще ти препоръчат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Забравяш за сапуна. Купуваш си или гел за измиване от евтинките, или инвестираш в медицинска козметика. Може да си вземеш и нещо за излющване. Фотопротекцията ти, обаче, е задължителна. Не чакай мигновени резултати- трябва ти поне месец.
    Ако са гнойни- леви десни към кабинета на дерматолога.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Еми изстискай ги като са малко...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от Shinyy
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    \/
    не,по-добре недей!

Аз съм мнооого доволна от активния лосион и крем Акне Аут! Лосиона си го взех за 9.50,а крема пак някъде за 10лв

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Знам начин без лосиони и кремове и без ншщо от аптека. малко е неприятно но действа напълно
    на лс може да пишеш
    много е тъпо. ако имаш нещо да казваш, пиши тук в темата, може да има и някой друг който се интересува
    пт: някакво лосионче, измиващо гелче и така. не им обръщай толкова внимание, случва се през пубертета

Аз съм много доволна от Neutrogena като почистващи продукти за лице. За борба с наличните пъпки - Акне Аут или стикче Делацин Т.

anonymous708973
    Guest
    Сапунът на Акне Аут + най-обикновен хидратиращ крем.

Естествено, ако пъпките са гнойни, ги изстискай. Не слушай тези, които ти казват да не го правиш - не остават белези, а тая гной трябва да се махне и няма да стане от самосебеси.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    От този претон лятото ще ти излязат повече.. Иначе измиващи гелове, тобик крем, нещо със салицилова киселина.. Постоянство и ще се оправи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на iiordanova
    В момента използвам ето това:

Мажа се всяка вечер и за два-три дена вече нямам пъпки. Много съм доволна.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ах не,тая глупост не я прави.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonenata
    За борба с наличните пъпки - Акне Аут или стикче Делацин Т.
    Сега остава и рецепта да й драснеш за препарата, който си се опитала да напишеш.

Печелиш предупреждение по точка 13.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Dalacin T е много ефикасен или има едно, което се води емулсия и на мен много ми помогна: Акне БП5.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    пространството на Дисе
    Престанете да предписвате антибиотици!

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Dalacin T е много ефикасен или има едно, което се води емулсия и на мен много ми помогна: Акне БП5.
    Хващаш промоцията за предупреждение по точка 13!

^^Извинявам се, не се усетих, че са лекарствени средства, които не би трябвало да препоръчвам тук. Взимам си бележка!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз да ти кажа - купи си от аптеката Imex има сапун и крем (с цвят на фон дьо тен сапуна струва към 5,20 (и като грамаж не е малко а крема 6 лв. и са с антибиотик! Миеш се със сапуна сутрин и вечер и минават а крема ти го препоръчвам ако са малки пъпчици по лицето и то като излизаш някъде да не си личат :P :P

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JustSmile97
    Аз да ти кажа - купи си от аптеката Imex има сапун и крем (с цвят на фон дьо тен сапуна струва към 5,20 (и като грамаж не е малко а крема 6 лв. и са с антибиотик! Миеш се със сапуна сутрин и вечер и минават а крема ти го препоръчвам ако са малки пъпчици по лицето и то като излизаш някъде да не си личат :P :P
    Първо предупреждение за JustSmile97 за нарушаване на точка 13. При повторно нарушение предлагам бан!

Засрамете се! Само в тази тема вече има трима предупредени! Нямам против да изписвате медикаменти, стига да сте учили където и колкото трябва, да имате съответната квалификация, да имате кабинет и да консултирате пишещите!

Фен
    Град
    bg
    Аз лично ползвам 2 продукта на Garнier.Вярно похарчила съм 20 лева за няколко пъпки обаче действа.Купих първо ролончето а по-късно и новата четка много съм доволна.Сега имам само 1 пъпка за която предвиждам ,че до 2 дни ще я няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си