- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се промении ..
Моля ви за съвет.. харесах си едно момче забивахме се няколко дни , той ми звънеше , пишеше ми смс-сии , излизахме и тн. Вчера вечерта излезнахме изпрати ме и всичко окей а днеска нито ми е писал ,нито ми е звънел сутринта аз му писах и той се държеше студено.. чудя се да му пиша ли или да изчакам той да ми пише
Ем пиши му.. нищо не губиш.. И как осети по скайп, че се се държи студено??![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Може да не е бил на кеф заради нещо друго. Пиши му, но само веднъж. Т.е не ставай досадна, ако не му е до общуване в момента.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ние попринцип смс-си си пишем .. днеска аз му писах първа а той ми пишеше някакви кратки и ясни неща а попринцип ми пише дълги и хубави смс-си и целувки, мечета , а днеска нищоо.. ;xx незнам вече какво да правя
..
Лелее каква трагедия.. лоша работа.. не ти е пратил - целувки и мечета.. оле оле.. ужас.. човека ти е теглил майната![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
хаха .. звуча тъпо, но е така :Д свикнах по един начин с него и са като се държи различно ми е тъпо ..![]()
Мерсии много за бързите ви отговори .. мисля след малко да му пиша ..
![]()
![]()
А може да иска малко спокойствие, независимо, че преди той те е търсел.
Щом се държи студено, не му звъни веднага, изчакай до утре или други ден
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Виж дали не си направила някоя глупост. Ако не си тогава не му търси извинение рано или късно ще стане ясно. А ако искаш да ти кажа със сигурност какво става кажи нещо повече за човека.
преди малко си писахме и един път се държи като преди един път тъпо .. не мога да му разбера логиката.. а за сутринта вика че нищо не му е имало и преди малко ми написа ' айде сладък сън :* (хуг) и утре да ми кажеш какво сънува'
може би си прав .. просто трудно се привързвам а към него за толкова кратко време се привързах![]()
![]()
А може и да греша и да се окаже боклук, който те баламосва. за това най-добре сподели що за човек е. Не искам да чувам положителни качества през твоите очи, а неутрално мнение и неща, който говорят за него. Пример:
Начин на мислене, музика, дрехи, основен интерес, години такива неща. Дали се движи по модата и т.н Е ако не ти се издават такива неща не ги пиши разбира се или ги пиши на лично. (И работата и хобито ми е свързана точно с такива анализи на хораза мене е много интересно да анализирам различните типове)
еми има мнг як начин на обличане точно моя тип , слуша всякаква музика като мене , на 18 скоро ги е направил , ходи на училище не работи , до коллкото знам до сега не е имал много дълга връзка , в началото като излезнеме и се държеше много яко докато не дойде некои негов приятел и се държеше странно но вече не е така ..
От това не разбрах нищо за него освен, твоето мнение. Як стил, музика, като мен. А това с приятелите е нормално. Повечето хора реагират различно пред различните хора. Предполагам, че е бил по-изкуствен от обикновено.
незнам какво да ти кажа .. нямаме общи приятели за да са ми говорили за него
все още сме в процес на опознаване ;p
Наистина голям проблем. Отиди на врачка най-добре...Първоначално написано от suunshhine
Веднъж не бил на кеф, голяма работа. Не му пиши повече. Ако има интерес и е в настроение, ще ти пише.