В училището, в което уча съм вече година и половина. Тази година в нашия клас се премести едно момче, което миналата година беше в друга паралелка... Той не познаваше само мен. Нещата се развиха така, че ние не се сработихме като хората. Не вярвам обаче тази да е причината за отвратителното му държание към мен!!! С нищо не го предизвиквам, опитвам се да бъда възможно нaй-мила с него, а той... започна да ме обижда незаслужено, да ме излага пред останалите ми съученици, да ме унижава, като дори ми налагаше и физически тормоз... Един ден така ме удари, че ми разцепи устната, имах и други рани от него. По някой път правеше това и с други хора от класа, но никога с такава ненавист и такова постоянство...сякяш ме мразеше! Аз естествено не мълчах, отвръщах му, понякога родителите ни се срещаха и тн., но резултатите винаги бяха временни. И до днес продължава да ме унижава и просто не знам какво да направя вече! Моля ви помогнете ми, защото ми омръзна да седи отсреща ми, да ми се хили като идиот и да говори простотии!