- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важен ли е начина по който се обличаме?
Здравейте хора.Искам да попитам има ли значение как се обличаме?Имам предвид със скъпи или евтини дрехи. Винаги съм се чудел какво предпочитат момичетата
Пп:фен съм на скъпите дрехи.
Нали знаеш-по дрехите посрещат,по акъла изпращат.Мисля,че това отговаря на въпроса ти.
Този въпрос не съм го задал конкретно за мен,има хора който също се чудят дали има значение от начина на обличане.![]()
Аз съм фенка на дрехите, които стоят добре. Един хубав човек, в каквото и да го сложиш си е хубав човек. Един грозен (неподдържан) човек, ако ще да е в най-марковите дрешки, пак е непривлекателен. Аз си избирам дрехите според външния вид и това какво подчертават.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Цената не е определяща. Важното е дали дрехата е подходяща за конкретната фигура или не. Според мен чистотата на дрехите дори не може да бъде поставяна като въпрос на дневен ред. Също така, колкото и да не употребявам ютията, наистина има разлика когато дрехите са гладени и когато не са (според зависи и от различните материи де). Когато отида на пазар цената не е определяща. Важно е дрехите да ми стоят добре и да са в приемливи цветове, които да ми отиват. Друго важно умение е това да съчетаваш дрехите в различни комбинации.
За мен лично не е важно дали някой е със скъпи или евтини дрехи - по-важно е да има вкус и да знае как да си ги комбинира и най-вече - да му стоят добре.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Съгласна съм с по-горните мнения. Важно е да си облечен със стил, а това дали панталона е от 200 или 20 лв няма значение. Естествено, това, че си облечен с маркови дрехи не ти дава гаранция, че изглеждаш перфектно.![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
на един хубав човек , и маркови и не маркови ... даже дрехи и от втората ръка му седят хубаво![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Абсолютно!Първоначално написано от fUcKsMiLe
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еми донякъде определено има значение,поне за първото впечатление,но определено не е от първостепенна важност![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Няма значение евтини скъпи, стига да са стилово подходящи и мъжки. В нашия случай. Тая розово, лилава педераска мода направо ми лази по нервите. (доста момичета и се кефят) Но все пак не струва.
А искам да питам нещо момичетата. Познавам няколко момичета с някакви изкилиферчени вкусове.
Едната не можеше да понася ризи. За нея било супер не привлекателно и т.н да види мъж с риза... Аз много се дразнех, защото обичам ризи.
Друга пък не се кефела на потници. Било и гейско да види мъж с потник... И това е дразнещо, защото за трениращ човек е перфектното облекло.
Та сред момичетата във форума има ли с подобни мисли? И имате ли някой тип дреха, които не понасяте?
Cetor,аз съм момче и ще ти кажа,че не понасям мъже с прашки.![]()
^ и аз с деликатно включване относно мнението на cetor.
Имам си лилава тениска - много ме кефи и последното ,което ще ти дойде на ума е ,че е педалска. И розова си имам ,ама нея я нося само под нещо друго за контраст. Иначе действително гадно седи.
А колкото до ризите - супер са си ,седят супер и и кажи на тая да си .......
Същото важи и за потниците ( е ,стига да не са от онези с презрамки дебели колкото връзка за обувка - тях вече не ги признавам ;д )
Едит :забравих важната вметка - с кофти мнение за лилав/розов цвят сте щото обикновено ги носят разни фешънизирани лица от ромски произдох ,а с тъмна кожа точно тези цветове не стоят ... особено добре
Мрънкаше за всякакви видове...Аз си го обяснявам така:
Едната искаше гаджето и да изглежда здрав спортист и т.н и затова харесва спортния стил и потниците, а мрази ризите. А втората иска да набляга на интелекта и не иска да я видят с някой здравеняк и да решат нещо друго за нея. А за лилавите ти дрехи...Добре сега не се ли чувстваш не сериозен в тия дрехи. Ще ти дам драстичен пример. Имаше едно гъзе яви се на изпита при командосите. Само за това, че е с розова тениска. Го скъсаха от ебавки и него допуснаха до изпита. И аз мисля, че е правилно.Ако съм пиян и си търся жертва. Винаги ще избера тоя с розово лилаво, защото повече ще ме дразни от другите. Не знам аз лично не мога да го приема. На моя бал. От целия ми випуск аз бях единствения със сива риза. 40% розово 60% лилаво.... И да не говорим какви мъжленца бяха всички
с тия тесни рамене и розови ризки (всъщност имаше още един или двама нормални)
![]()
Всички знаем, че това което написахте не е пълната истина.
^Да,между другото...
Всички тука твърдите,че няма значение дали са скъпи или евтини дрехите,но почти всички ще предпочетете "пича" със златния часовник, ланеца и марковите дрехи пред обикновения човек.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Една лилава тениска имам - не е като целият ми гардероб да е в лилаво ,но както и да е .... ;dА за лилавите ти дрехи...Добре сега не се ли чувстваш не сериозен в тия дрехи.
И не ,не се чувствам 'несериозен' ...
Специално ти я щракнах ,и то обърната ,че да си личи цвета перфектно :
http://prikachi.com/images/318/3288318M.jpg
Ако ти се струва несериозно ... окей. Една идея по-светъл е цвета на слънце - на мен това ми е представата за лилава мъжка дреха.
Ако говорим за нещо такова :
http://modabg.net/wp-content/uploads/2009/06/11662.jpg
Не ,мерси.
Това бие направо към синьо поне на тая снимка. А като второто има доста такива тениски![]()
Ще приемем, че си кривнал леко и имаш един жълт картон![]()
Разбира се, ако във всички други критерии са еднакви. Сега... ланеца не ми се нрави, но това е въпрос на вкус. Но мисля, че момичетата до сега имаха предвид, че е за предпочитане стилно момче, облечено в евтини дрехи, отколкото някой с маркови, но облечен без вкус.Първоначално написано от Greennight
Пример са стилно облечен мъж:
П.с. Като им махнем чантите и на двамата.
А този вече... е отврат.
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Обожавам мъже с ризи направо се разтапямПървоначално написано от cetor
![]()
Иначе няма никакво значение колко струват дрехите, които носиш. Готиният човек дори и по тениска, анцуг и маратонки ще си е готин.Зависи как си съчетаваш дрехите и дали ти стоят добре. Иначе и 5 лева да са кво? Ако ти харесва и ти стои добре що не
![]()
![]()
Горе има снимки на добре облечени педали... Всъщност, като се замисля на зле облечени педали...Наистина ли смяташ, че тия кенефи са облечени добре особено последния...Само, като гледам снимките и ме избива на садизъм. Представям си как го удрям докато не се превърне в еднородна, хомогенна червена каша.
До толкова не обръщам внимание на облеклото на другите,че даже някоя приятелка ми се цупи понякога,че не съм казала нищо за новата и блуза примерно.Прави ми впечатление само ако са мръсни дрехите.Тоест..най-мразя нечистоплътните хора.
И аз много харесвам мъже с ризи.
А тия кичозните работи и демонстрациите със злато са ми толкова смешни и противни, че няма накъде. Най-мразя момчета със златни пръстени. Гривна и примерно кръстче, ок, амааа....
Като цяло харесвам много стилове, не забивам поглед само в 1 конкретен. Ако ми хареса, заглеждам ;р Мисля, че е много важно също КАК се държиш/ходиш, наперена походка тип "Виж кво съм яко гъзенце" също ми е мн противна, ако ще пича да е със супер яките, добре съчетани дрехи....
И друго ми е правило впечатление, определени хора носят само черно... Не че ми пречи толкова, ама някво ... не знам, малко разнообразие трябва.