.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Важен ли е начина по който се обличаме?

Здравейте хора.Искам да попитам има ли значение как се обличаме?Имам предвид със скъпи или евтини дрехи . Винаги съм се чудел какво предпочитат момичетата

Пп:фен съм на скъпите дрехи.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нали знаеш-по дрехите посрещат,по акъла изпращат.Мисля,че това отговаря на въпроса ти.

Този въпрос не съм го задал конкретно за мен,има хора който също се чудят дали има значение от начина на обличане.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз съм фенка на дрехите, които стоят добре. Един хубав човек, в каквото и да го сложиш си е хубав човек. Един грозен (неподдържан) човек, ако ще да е в най-марковите дрешки, пак е непривлекателен. Аз си избирам дрехите според външния вид и това какво подчертават.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Цената не е определяща. Важното е дали дрехата е подходяща за конкретната фигура или не. Според мен чистотата на дрехите дори не може да бъде поставяна като въпрос на дневен ред. Също така, колкото и да не употребявам ютията, наистина има разлика когато дрехите са гладени и когато не са (според зависи и от различните материи де). Когато отида на пазар цената не е определяща. Важно е дрехите да ми стоят добре и да са в приемливи цветове, които да ми отиват. Друго важно умение е това да съчетаваш дрехите в различни комбинации.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За мен лично не е важно дали някой е със скъпи или евтини дрехи - по-важно е да има вкус и да знае как да си ги комбинира и най-вече - да му стоят добре.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Съгласна съм с по-горните мнения. Важно е да си облечен със стил, а това дали панталона е от 200 или 20 лв няма значение. Естествено, това, че си облечен с маркови дрехи не ти дава гаранция, че изглеждаш перфектно.
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

на един хубав човек , и маркови и не маркови ... даже дрехи и от втората ръка му седят хубаво
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    За мен лично не е важно дали някой е със скъпи или евтини дрехи - по-важно е да има вкус и да знае как да си ги комбинира и най-вече - да му стоят добре.
    *сън*

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Абсолютно!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    София
    Еми донякъде определено има значение,поне за първото впечатление,но определено не е от първостепенна важност
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Няма значение евтини скъпи, стига да са стилово подходящи и мъжки. В нашия случай. Тая розово, лилава педераска мода направо ми лази по нервите. (доста момичета и се кефят) Но все пак не струва.

А искам да питам нещо момичетата. Познавам няколко момичета с някакви изкилиферчени вкусове.
    Едната не можеше да понася ризи. За нея било супер не привлекателно и т.н да види мъж с риза... Аз много се дразнех, защото обичам ризи.
    Друга пък не се кефела на потници. Било и гейско да види мъж с потник... И това е дразнещо, защото за трениращ човек е перфектното облекло.

Та сред момичетата във форума има ли с подобни мисли? И имате ли някой тип дреха, които не понасяте?

Cetor,аз съм момче и ще ти кажа,че не понасям мъже с прашки.

Мега фен
    ^ и аз с деликатно включване относно мнението на cetor.

Имам си лилава тениска - много ме кефи и последното ,което ще ти дойде на ума е ,че е педалска. И розова си имам ,ама нея я нося само под нещо друго за контраст . Иначе действително гадно седи.
    А колкото до ризите - супер са си ,седят супер и и кажи на тая да си .......
    Същото важи и за потниците ( е ,стига да не са от онези с презрамки дебели колкото връзка за обувка - тях вече не ги признавам ;д )

Едит :забравих важната вметка - с кофти мнение за лилав/розов цвят сте щото обикновено ги носят разни фешънизирани лица от ромски произдох ,а с тъмна кожа точно тези цветове не стоят ... особено добре

Мрънкаше за всякакви видове...Аз си го обяснявам така:
    Едната искаше гаджето и да изглежда здрав спортист и т.н и затова харесва спортния стил и потниците, а мрази ризите. А втората иска да набляга на интелекта и не иска да я видят с някой здравеняк и да решат нещо друго за нея. А за лилавите ти дрехи...Добре сега не се ли чувстваш не сериозен в тия дрехи. Ще ти дам драстичен пример. Имаше едно гъзе яви се на изпита при командосите. Само за това, че е с розова тениска. Го скъсаха от ебавки и него допуснаха до изпита. И аз мисля, че е правилно. Ако съм пиян и си търся жертва. Винаги ще избера тоя с розово лилаво, защото повече ще ме дразни от другите. Не знам аз лично не мога да го приема. На моя бал. От целия ми випуск аз бях единствения със сива риза. 40% розово 60% лилаво.... И да не говорим какви мъжленца бяха всички с тия тесни рамене и розови ризки (всъщност имаше още един или двама нормални)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Всички знаем, че това което написахте не е пълната истина.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    ^Да,между другото...

Всички тука твърдите,че няма значение дали са скъпи или евтини дрехите,но почти всички ще предпочетете "пича" със златния часовник, ланеца и марковите дрехи пред обикновения човек.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Los Angeles

Мега фен
    А за лилавите ти дрехи...Добре сега не се ли чувстваш не сериозен в тия дрехи.
    Една лилава тениска имам - не е като целият ми гардероб да е в лилаво ,но както и да е .... ;d
    И не ,не се чувствам 'несериозен' ...
    Специално ти я щракнах ,и то обърната ,че да си личи цвета перфектно :

http://prikachi.com/images/318/3288318M.jpg

Ако ти се струва несериозно ... окей. Една идея по-светъл е цвета на слънце - на мен това ми е представата за лилава мъжка дреха.
    Ако говорим за нещо такова :
    http://modabg.net/wp-content/uploads/2009/06/11662.jpg

Не ,мерси.

Това бие направо към синьо поне на тая снимка. А като второто има доста такива тениски

Ще приемем, че си кривнал леко и имаш един жълт картон

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ^Да,между другото...

Всички тука твърдите,че няма значение дали са скъпи или евтини дрехите,но почти всички ще предпочетете "пича" със златния часовник, ланеца и марковите дрехи пред обикновения човек.
    Разбира се, ако във всички други критерии са еднакви. Сега... ланеца не ми се нрави, но това е въпрос на вкус. Но мисля, че момичетата до сега имаха предвид, че е за предпочитане стилно момче, облечено в евтини дрехи, отколкото някой с маркови, но облечен без вкус.
    Пример са стилно облечен мъж:

П.с. Като им махнем чантите и на двамата.
    А този вече... е отврат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от cetor
    Няма значение евтини скъпи, стига да са стилово подходящи и мъжки. В нашия случай. Тая розово, лилава педераска мода направо ми лази по нервите. (доста момичета и се кефят) Но все пак не струва.

А искам да питам нещо момичетата. Познавам няколко момичета с някакви изкилиферчени вкусове.
    Едната не можеше да понася ризи. За нея било супер не привлекателно и т.н да види мъж с риза... Аз много се дразнех, защото обичам ризи.
    Друга пък не се кефела на потници. Било и гейско да види мъж с потник... И това е дразнещо, защото за трениращ човек е перфектното облекло.

Та сред момичетата във форума има ли с подобни мисли? И имате ли някой тип дреха, които не понасяте?
    Обожавам мъже с ризи направо се разтапям

Иначе няма никакво значение колко струват дрехите, които носиш. Готиният човек дори и по тениска, анцуг и маратонки ще си е готин. Зависи как си съчетаваш дрехите и дали ти стоят добре. Иначе и 5 лева да са кво? Ако ти харесва и ти стои добре що не

Горе има снимки на добре облечени педали... Всъщност, като се замисля на зле облечени педали...Наистина ли смяташ, че тия кенефи са облечени добре особено последния...Само, като гледам снимките и ме избива на садизъм. Представям си как го удрям докато не се превърне в еднородна, хомогенна червена каша.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    До толкова не обръщам внимание на облеклото на другите,че даже някоя приятелка ми се цупи понякога,че не съм казала нищо за новата и блуза примерно.Прави ми впечатление само ако са мръсни дрехите.Тоест..най-мразя нечистоплътните хора.

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз много харесвам мъже с ризи.
    А тия кичозните работи и демонстрациите със злато са ми толкова смешни и противни, че няма накъде. Най-мразя момчета със златни пръстени. Гривна и примерно кръстче, ок, амааа....

Като цяло харесвам много стилове, не забивам поглед само в 1 конкретен. Ако ми хареса, заглеждам ;р Мисля, че е много важно също КАК се държиш/ходиш, наперена походка тип "Виж кво съм яко гъзенце" също ми е мн противна, ако ще пича да е със супер яките, добре съчетани дрехи....

И друго ми е правило впечатление, определени хора носят само черно... Не че ми пречи толкова, ама някво ... не знам, малко разнообразие трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си