- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важен ли е начина по който се обличаме?
+1,и въобще с каквито и да е пръстени.Първоначално написано от djipsito
Дрехите не ми правят впечатление.. ако момчето има чар и прекрасна усмивка не гледам от главата надолу.. Но все пак..
Впечатляват ме момчета, които се обличат по-нормално.. примерно в черно, сиво, синьо.. Но все пак нека да си признаят момичетата, че просто момчетата които имат "гъзарски" стил ти хващат окото.. дори и да не ти харесват ги забелязваш.. докато "нормалните" момчета не им обръщаш такова внимание /дори никакво/ стига да не е обекта на желанието ти...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Цената в много случаи не е фактор. Много е важно как се обличаш, освен външния ти вид, това разкрива и същността ти до известна степен.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Няма никакво значение когато се запознах с приятеля ми, той не се обличаше със скъпи дрехи беше страшно скромен и сладък и се обличаше много небрежно и готино.. до ден днешен го карам да си облича с тях защото се сещам за малкия сладур, които открадна сърцето ми.. Сега се облича вече като голям мъж но пак е най-хубавия на света...
Не нямат особено значение за мен не е важно дрехите да са скъпи а да са хубави и съчетани добре..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Точно над снимката на последния съм написала, че е облечен отвратително. А останалите показват собствен стил, което чесно казано изключително рядко виждам в момчетата. И не ми харесва, че не е прието да си по такъв начин различен от другите... Бих простила някоя друга розова блуза или неподходяша [според мен] дреха, ако има изразен характер в това.Първоначално написано от cetor
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз много харесвам момчета които носят ризи, точно любимия ми стил за момче е по елегантния, спортно елегантен, но също мисля, че на определен човек му итива определен стил, много важно е излъчването и поведението, защото съм забелязвала много хубави момчета, но без никакво излъчване,и в също гледаш някакъв чаровник, така че всичко е мн относително.
С тия последните редове ме изгубиПървоначално написано от miminko
![]()
А за другия коментар да видях, че си написала под снимката. Но и тримата са дразнещи просто последния е много по-дразнещНа тия хора излъчването им е не мъжко. Изглеждат ми някак си мекишурести, крехки и слаби. Не знам може да съм старомоден, но мъжа трябва да е мъжкар. Тая нова мода ни съсипа.
Иначе ето аз какъв стил предпочитам и как се обличам:
През деня и по-скоро в свободното време предпочитам потници, тениски предимно по-къси и прилепнали (като цветове черно и сиво, но имам и тук там бели), и къси черни якета. Като съм на работа имам среща или нещо по-важно винаги съм по официален. Ризи, от време на време костюм и т.н.
И последния вариант, като тренирам или не се налага да се срещам с някакви специални хора. Суичър.
Масова мода за мъже -> отврат
Розови ризки/блузки, независимо в какъв тон -> отврат
Прилепнали дънки -> отврат
"Тежкарски" ризи -> отврат (имам предвид някакви изчалгарени, със завъртулки, особено ако под тях се подават ланци и т.н.)
Ланци, пръстени, дори и гривни -> отврат
Изобщо, аз съм една голяма претенция. Но просто човек в каквото се намъкне, това иска да покажеКаквото и да си говорим, аз ако се облека с пола 2 пръста, хората ще решат че искам да си показвам тялото и че съм някаквa кифла. Мой ще е проблемът, че не съм се облякла с вкус и оставям различни впечатления. Не са виновни хората, че по чалгарския ми вкус (примерно) са си направили съответния извод.
Затова облеклото малко или много се гледа. Определено някой, който носи впити тениски в светли тонове, потници с щампи или се е облякъл като "тежкар" - мутроподобен имидж, няма да ми направи никак добро впечатление и ще си изградя особено мнение и т.н.
Наречете ме повърхностна, ама е така.
Семпло, красиво, със стил - да. Например хубава риза в един тон или с деликатни елементи по нея (каре, вертикални линии), липса на злата, обикновени дънки, или малко по-широки - да, това е чудесно. Тениски, спортен вид - също. Лично аз си падам по casual вид, и по easy излъчване, а не префърцунено или гейско... или мутренско ("виж ме, аз съм голямото добрутру"). Това е достатъчно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мен лично не пи пука дали момчето ще е в Armani или в някое менте важното е какво има в главата и разбира се да не е грозен.Но все пак е важно как се облича в смисъл такъв да не ходи с една блуза 1 месец
А какво мислите за този стил:
http://prikachi.com/images/91/3292091m.jpg
http://prikachi.com/images/90/3292090e.jpg![]()
Зависи от човека,всеки има различен вкус.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не си падам по прилепнали потници, както и всичко розово и лилаво. И бели/жълти и подобни тесни панталони, абе и въобще тесни панталони :Д. За сметка на това обожавам (меко казано) момчета с ризи.Първоначално написано от cetor
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Това не е стил, всеки се облича така. Нормално е. Шевовете на дънките ми идват леко в повече.Първоначално написано от obyrkaniq
Оле, момичета, сериозни ли сте за пръстените?! Аз като видя мъж с халка (нямам предвид женен :ДД), пощурявам, мега секси е, привлича погледа ми към ръцете и пръстите му, което вече е разбираемо, предполагам.![]()
^ Зависи, аз не харесвам златата. Иначе някоя готина стоманена халка ми харесва. На някои им отива. ;р
Абе , все ми е едно , ама нека да се опитам да се включа в темата .
Много са ми драги елегантно облечени мъже . Или семи-елегантно .
Примерно , най-добрият ми приятел се носи само с ризи , панталон , обувки/ маратонки , отдолу - тениска / потник , изглежда си идеално така. И му е удобно , на някои хора пък не им е .
Абе, неща , които по-трудно приемам са - много бижута постоянно ( за мъж ) , светли/шарени прилепнали дънки ( абе , всичко което не е изчистено - черно , тъмно синьо ) , в същия стил топ , абе не се радвам на т.нар. чалгари / гъзарчета , дето се правят . Може би , защото ми изглеждат несериозни , аз бия в друга посока .
Абе, както и да се облече, както и да изглежда , ако е кадърно момче - супер , ако тъпанар - да го духа , и тъй .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Стилни момчета бих отговорила на тоя въпросМоже да си бъкан с пари и пак да купиш парцали /скъпи, но грозни/ ...
така чее
Например аз нося дънки на FERRE втора употреба, които изглеждат като нови и не съм давал пари за тях, щото кака ми държи магазина и там съм намирал много хубави дрехи, които се внасят от Германия и са много по-качествени от нашите боклуци, пък и се падат много маркови дрехи направо нови с етикета и излизат стотинки или 2-3лв най-много, всички дрехи, които съм си взел от там са качествени и нямат скъсване или износване, а преди месец си купих 1 блузка от 1 магазин и дадох 30лв като я изпрах и цвета и замина и се сви за кво говорим? Според мен няма смисъл да даваш 100лв+ за маркови дрехи, като можеш да си вземеш същите втора ръка и то нови с етикета още за 5лв да кажемДори човека, който ги е дал за втора ръке не ги е обличал! Пък и най-добре да се обличаш както ти е удобно и цената на дрехите нямат значение-нося и нови дрехи, нося и втора ръка и не се срамувам-никога няма да дам повече от 100лв за обувки или дреха
![]()
Ами аз давам около 150 - 200 лв. за маратонки 1 път на 2-3 години и си заслужават,въобще не се разлепват,късат и т.н,но попринцип дрехите не са ми скъпи обичам по скромните работи до 50 - 70 лв.
. Маркови дрехи не нося.
Ще се повторя с писалите преди мен и ще кажа, че не е от значение дали дрехите са маркови и скъпи, а дали са съчетани правилно и дали стоят добре на човека, който ги носи.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Статистически погледнато от 4те изписани страници,май никой не вникна в поста който аз написах.
Продължавайте да ме разсмивате хаха
Модата може да се купува, но стила трябва да си го имаш!!
Според мен второто е много по - важно ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто се отклонихме от темата. Но поне видях, че има и момичета с нормално мнение тукаНе е загубена каузата
![]()
Не - появявал съм се необръснат с раздърпан суитчер или с блейзър и лъснати обувки. Важно е как влизаш.....важи за всякъде. По принцип е добре, да си спретнат, но това означава, че си даваш много усилия....
Искам да ви дам един парадоксален пример от днеска:
Още не съм се оправил, леко болен, след цял ден работа после фитнес в ужасно състояние с най-смотаните дрехи (за тренировки). И някаква седи и ме гледа нон стоп и се усмихва. Аз се чувствам много зле и не и обръщам внимание. Качва се в рейса и пак ме гледа. Преди малко се прибирам влизам в един сайт. И гледам покана за приятелство. Загледах се в снимката и това беше същата от днеска.
Първи въпрос: Как подяволите някаква непозната от спирката ме е намерила в интернет и ме е добавила(искам да знам да почна и аз така да си намирам хора
)
И защо точно когато изглеждах възможно най-зле и се мъчех да игнорирам всички и е харесало нещо...
Няма значение,важното е да ти стоят добре!Ако ще и от втората употреба да са![]()