- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важен ли е начина по който се обличаме?
Масова мода за мъже -> отврат
Розови ризки/блузки, независимо в какъв тон -> отврат
Прилепнали дънки -> отврат
"Тежкарски" ризи -> отврат (имам предвид някакви изчалгарени, със завъртулки, особено ако под тях се подават ланци и т.н.)
Ланци, пръстени, дори и гривни -> отврат
Изобщо, аз съм една голяма претенция. Но просто човек в каквото се намъкне, това иска да покажеКаквото и да си говорим, аз ако се облека с пола 2 пръста, хората ще решат че искам да си показвам тялото и че съм някаквa кифла. Мой ще е проблемът, че не съм се облякла с вкус и оставям различни впечатления. Не са виновни хората, че по чалгарския ми вкус (примерно) са си направили съответния извод.
Затова облеклото малко или много се гледа. Определено някой, който носи впити тениски в светли тонове, потници с щампи или се е облякъл като "тежкар" - мутроподобен имидж, няма да ми направи никак добро впечатление и ще си изградя особено мнение и т.н.
Наречете ме повърхностна, ама е така.
Семпло, красиво, със стил - да. Например хубава риза в един тон или с деликатни елементи по нея (каре, вертикални линии), липса на злата, обикновени дънки, или малко по-широки - да, това е чудесно. Тениски, спортен вид - също. Лично аз си падам по casual вид, и по easy излъчване, а не префърцунено или гейско... или мутренско ("виж ме, аз съм голямото добрутру"). Това е достатъчно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride