.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Фен
    Град
    bg
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq
    Това не е стил, всеки се облича така. Нормално е. Шевовете на дънките ми идват леко в повече.

Оле, момичета, сериозни ли сте за пръстените?! Аз като видя мъж с халка (нямам предвид женен :ДД), пощурявам, мега секси е, привлича погледа ми към ръцете и пръстите му, което вече е разбираемо, предполагам.
    То си е вярно брат ми носи 2 пръстена и когато му ги скрих за отмащение ми каза върни ми ги ако не искаш да остана без гадже

ситига да си в приемлив вид.
    ПС:
    Total wear price ^ => "Kifla" factor increase=>
    expnsive dates with BSMwLoRT( biolgial sex mashine wih lack of rational thougth) => mental degradation if dates factor more than 25% of daily no-sleep period.
    End of transmission......

Голям фен Аватара на Mirage3
    За мен лично не е важно, но познавам момичета, при които е обратно. Може би това зависи и от самия им начин на обличане т.е. със скъпи дрехи. Скъпи дрехи си купуват само хората, които разполагат с мн пари.

Голям фен Аватара на magita
    Еми ако си некъв тип дето е 120 кила и най-скъпите дрехи да сложиш няма да станеш по слаб... или по-красив + тва не мисля, че някой ще дойде да ти гледа етикета на блузата за да види от кой магазин е .. :}
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от xxpamzy
    Съгласна съм с по-горните мнения. Важно е да си облечен със стил, а това дали панталона е от 200 или 20 лв няма значение. Естествено, това, че си облечен с маркови дрехи не ти дава гаранция, че изглеждаш перфектно.

Точно
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Не дрехите правят човека !! Ама все пак няма да тръгнеш като току-що излязъл/ла от цирка....

.. DaKid ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си