.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

имам въпрос

Здравейте!Аз съм момиче.От няколко седмици мастурбирам.В началото всичко беше както трябва ,но от няколко дена ,когато почна и започва едно страшно главоболие.Някой може ли да ми каже от какво се получава ? Мерси предварително.

Ми.. хващай някой да помага
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Болката в задната част на главата ли е ?
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Голям ти е задника , и като мастурбираш космите ти флизат отзад и затфа ти стаа така .

Град
    София
    Офф и на мен ми се е случвало да ме боли в задната част на главата,много е гадно

Момче съм.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Може би е от превъзбуда

Цитирай Първоначално написано от Kinghood
    Болката в задната част на главата ли е ?
    да

Имах подобен проблем. Просто преустанови приятните докосвания за около 4-5 дни. И проблема ще отмине сам. При мен се случи, защото главата ми беше неудобно разположена и беше съкс. Не се притеснявай! Гледай да не се напрягаш и физически. 2 пъти ми се е случвало и просто другия път се разположи по-удобно.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не искам да си спомням, когато ми се беше случило и на мен така. Болката в началото започваше от тила и за няколко секунди цялата ми глава пулсираше ужасно, а веднъж болата ме държа два дена. Може да е от превъзбуда или повишаване на кръвното. При мен не знам на какво се дължеше, но ми се случваше при оргазъм в продължение на месец и най-накрая реших да се въздържа за 1-2 седмици. След това всичко беше 6 и не ми се е случвало отново.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Аналдиггер съгласен сам с тебе !
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от abvd
    Това е форум за хора, които споделят своите проблеми и търсят разрешение на тях. Ясно ми е, че умствения капацитет и на двама ви не надвишава този на безгръбначно мекотело, келеши.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Kinghood
    Цитирай Първоначално написано от abvd
    Това е форум за хора, които споделят своите проблеми и търсят разрешение на тях. Ясно ми е, че умствения капацитет и на двама ви не надвишава този на безгръбначно мекотело, келеши.
    Ами така е ..

Благодаря Ви много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си