.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Прием в НПМГ

здравейте искам да питам някой, който знае какъв е изпита по география, защото в сайта пише само, че е на 8.06

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    това не е много за Козметика и диети, питай в Училище и приятели
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    местя
    Hostis Honori Invidia

Значи опитах с линк, но явно няма да стане,защото е прикачен файла.Влез в сайта на гимназията и виж на прием - след графика някъде трябва да има конспекти.Виж си каквото ти трябва,доста е полезно,защото така знаеш точно какво ще вкарат .Друго не знам,освен това,което и всички - че е от 8 до 12,че се влиза с документи и трябва да ки там най-късно в 7,30 със служебна бележка ако не се лъжа.Не знам със сигурност,пак провери Дано съм помогнала.Успех с кандидатстването,може да се видим в НПМГ :P

ПП:Добър избор за гимназия ;d !!
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Айде ще стискам палци да те приемат. Аз съм вече 3-та година в НПМГ (с география) и мога да ти кажа, че наистина си струва да учиш тука

Какво ще кажете за математическия профил с немски език?

Малко късно пиша в тази тема , но и аз искам да влизам в НПМГ с география , но много се притеснявам от въпросите на конспекта който имам. Бих се радвала да ми пише някой влязал с география е НПМГ благодаря ви предварително

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Хей аз съм 8ми клас в НПМГ с география. И направих изпита за по-малко от час и половина, беше ми супер лесен, а бях учила само 5 дни за него..
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

мен не ме страх толкова от изпита по география , а от външното оценяване по математика и български ти @chombak колко изкара на 3 те ?
    Последно редактирано от teengirl24 : 10-17-2012 на 11:26

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Ха ха ха, география :Д :Д :Д
    Изпита е лесен, пък и няма много желаещи (3ма за 1 място)
    По-добре влезте в някой друг профил
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    5,531 по БЕЛ, 5,031 по матем. и 4.88 на вътрешния в класа съм на 4то място по бал, 31.212, което си е ниско като се сравни с баловете на други паралелки, мисълта ми е, че се влиза супер лесно, има хора от класа ми с бал 24.
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

ох... не знам много се притеснявам от външнотот оценяване по математика и БЕЛ

Голям фен Аватара на krisence
    Няма какво да се притесняваш НПМГ си гледа главно тяхния изпит (все пак го взимат с коефициент 3 или поне аз като кандидатсвах преди 5 години беше така), а и в последно време доста лесно се влиза тъй като има все по-малко деца, които искат да се занимават с такива неща.
    Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си