.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: утайка

утайка

искам да питам някой използвал ли е утайка от кафе за премахване на целулит и дали има ефект ..

О човек и майка ми се е зарибила по тая глупост... Пробвай от опит няма да заболи...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам дали помага, но го ползвам от доста време и мога да ти кажа че след баня кожата е много стегната и мека, така че нищо не губиш, много по-добре действа на кожата от колкото ексфолиантите по магазините..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз редовно използвам утайка от кафе, но добавям и мед.
    След това кожата ми е супер мека.

И аз съм чувала за това, че утайката действа против целулита, даже си спомням, че ползвах едно гелче с кофеин. А искам да ви питам банята после как се чисти след тоя масаж и не се ли запушва канала?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Момичетата,които я използват ще обеснят ли какво точно правят?Смисъл колко време стоят с утайката и др. такива подробности.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз не стоя с нея. Слагам си я първо на единия крак и започвам масаж (в една тема за ексфолианти бях описала какъв) и след това преминавам на другия крак.. Според мен няма смисъл да седиш с утайката тъй като разликата от 10 секунди до 10 минути е минимална, аз търся ефекта на ексфолирането все пак. А онези, които искат да го ползват против целулита, мисля че знаят че колкото и да го държат, трябва да го отмият, така че все пак всичко си отива в канала, не вярвам да има кой знае какъв ефект..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз редовно си позвам утайка и след баня кожата ми е много мека Първо се насапунисвам с душ гела,след което побавям и утайката от кафето,ексфолирам минутка,две и се измивам!кожата е невероятна след това

Ще пробвам

Стана ми интересно.Как я събирате тази отайка и каде я съхранявате ?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цветинка94, сутрин като си правиш кафе или вашите ако си правят в една чашка примерно я слагаш и отиваш в банята
    обаче аз не съм го пробвала, т.к. ме е страх да не запуша канала..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ползвам я за рецепта за ексфолиант. Мед, зехтин и утайка от кафе. Не знам дали помага за целулита, не търся такъв ефект, но като ексфолиант е много добро.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си