Здравейте, преди две седмици се разделих с приятеля ми. Сега ми е супер гадно, бяхме заедно към 3 месеца. Разделихме се заради това, че не се виждахме много много, защото съм студентка и уча във Варна. На седмица се виждахме по 2-3 пъти максимум. Първия месец си прекарахме супер.. бях в почивка не трябваше да пътувам до Варна и се виждахме поне през ден. По точно той реши за раздялата, но съм сигурна че няма друго момиче и му имам огромно доверие че докато беше с мен не се занимаваше с други. А сега точно заради това ми става много тежко, когато си помисля че в момента можи да излиза с някоя друга. А сега да премина към въпроса заради който пускам тази тема. Утре мисля да му предложа.. да сме хем заедно хем не смисал.. да си излизаме когато съм в града, но да не си даваме зор за връзката. То става нещо като ходене, но целта ми е да знам че няма да е с друга. Пък изобщо има ли смисъл да му го казвам, след като той реши да сложи края заради такава причина? Не виждам друг вариант за да попреча да е с друга.. пък по-напред искам да имаме сериозна връзка Ако имате някакъв друг вариант предложете..