.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: Бъдещето

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Не е лош дам, но има много турци и траверси.

Според мен авторката и приятеля й ще си решат проблема, като му дойде времето.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Малко не е по темата, но турци има заради Техническия университет, там си учат направо турци от Турция.. На цели групички са в университета.. И траверси има, прав си.. Даже и дискотека си имат, ID се казва..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И траверси има, прав си.. Даже и дискотека си имат, ID се казва..

Ужас

Благодаря, че ми пожелаваш успех.

Дано успеем да намерим някакво прилично решение на проблема. Той сега започва работа, на която ще работи по много часове - от сутрин до вечер, всеки ден и може би ще се виждаме само петък и събота вечерите. Мисля, че ще бъде една подготовка за варианта, ако аз отида да уча, а той си остане тук.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не мисли толкова надалеч в бъдещето. Особено пък за това кога да имате деца. Това наистина си е божа работа. Аз вече не си правя почти никакви планове за далечното бъдеще, защото колкото пъти съм го направила, толкова пъти е ставало коренно различно от това, което съм си мислела просто, защото е съдба - никога не знаеш какво може да се случи

Иначе изчетох цялата тема с всичките й отговори и останах с впечатлението, че приятелят ти постъпва малко егоистично. В крайна сметка той ти е казал "Не искам да ходя във Варна, ти си прецени кое е най-добро за тебе" и дотам е приключил, а теб те е оставил да се нагърбваш с трудната задача да вземеш решение и за двама ви. Все си мисля че щом толкова много се обичате и искате да сте заедно и занапред, би трябвало и той малко да ти помогне с вземането на решение. В момента наистина положението с работните места не само във Варна, а навсякъде, е трагично, но пък в крайна сметка щом държите да сте заедно трябва да измислите някакъв компромисен вариант. И двамата трябва да жертвате по нещо, за да станат нещата.

Аз те съветвам само да не се отказваш от ученето. Знам че в момента и толкова влюбена, че ти се струва, че няма нищо по-важно от това да си с него, но повярвай - ако се откажеш сега след време ще съжаляваш много. Квото и да си говорим всеки един, който е направил подобна жертва след време съжалява и осъзнава колко е сбъркал.

Имате още доста време да обмисляте. Пожелавам ти успех и дано стигнете до решение, което да е удачно и за двама ви
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89

Аз те съветвам само да не се отказваш от ученето. Знам че в момента и толкова влюбена, че ти се струва, че няма нищо по-важно от това да си с него, но повярвай - ако се откажеш сега след време ще съжаляваш много. Квото и да си говорим всеки един, който е направил подобна жертва след време съжалява и осъзнава колко е сбъркал.
    Винаги съм поставяла любовта пред ученето, защото винаги е била по-важна за мен. Но и винаги съм била отличничка. Не виждам как за една година трябва да променя тотално приоритетите си и то за нещо, което не се знае как ще завърши - дали в крайна сметка ще печеля добре след тия 7-8 години учене?

Майка ми дава пример с един неин познат, който е ходил с ученичка и когато тя е трябвало да замине да учи са се чудили к'во да правят. В крайна сметка са се разделили, защото тя е послушала майка си да го остави. При което майка ми казва "Решенията ще ги взимаш с човека до себе си и няма да слушаш който и да било, защото само ти знаеш кое е най-добре за теб. Ако смяташ, че не трябва да учиш за да се омъжиш, по-добре го направи." (Не съм говорила с нея за това, че се чудя какво да правя. Тя ми го каза между другото.)

Повече от фен Аватара на elizabethg

Re: Бъдещето

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Приятелят ми е на 26, не иска да идва с мен като замина да уча ... и го разбирам - няма какво да прави във Варна.

Как така няма какво да прави?Може да си намери работа и да си живеете мирно и спокойно.Ако момчето наистина те обича,няма даже и да се замисля!Това е моето мнение!
    Препоръчвам ти да изгледаш един филм,в който историята е почти същата като твоята Ето линк: http://zamunda.net/details.php?id=158131&hit=1

Изгледай го и се замисли!!!След това ако искаш,сподели!

^ Заинтригува ме. Ще го изгледам до няколко дни.

Не знае дали ще намери подходяща работа, дали ще печели добре, което в случая ни ще е едно от най-важните неща. Ще сме сами и колкото повече приходи, толкова по-добре ... а моите ще са само от нашите.

Може и да си права, но за хора, като нас, които се ужасяват и от най-малката промяна, смяната на местоживеенето не е лесна работа. И пак повтарям - не ми е тропнал с крак с думите "Няма да идвам" ... обмисля го и ми изрежда плюсовете и минусите, от което аз си правя заключението, че не иска. Когато попитам "Ще дойдеш ли с мен?" ми казва "Рано е, ще видим."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това за контрацептивите /ако имаш предвид орални/ се надявам, че е шега. Не гледай заплащане- то ще е такова, каквото си го направиш. Ако се уповаваш само на едно мижаво работно местенце, ми естествено, че с пари няма да се видиш! Мои познати си правят екскурзии, обикалят света, но си скъсват задника с работа на три места. Ако си кадърна и се развиваш, резултатите не закъсняват. Вярно, че тази работа е неблагодарна откъм раждане на деца, семейство, а и за не говорим, че ставаш на 25 и нямаш грам трудов стаж, но нали си избираш такава професия, с която да нямаш нито един работен ден, да ти доставя удоволствие и да се събуждаш сутрин ентусиазирана, а не отегчена и да вършиш нещо на сила. За образование чужд акъл не слушай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Това за контрацептивите /ако имаш предвид орални/ се надявам, че е шега. Не гледай заплащане- то ще е такова, каквото си го направиш. Ако се уповаваш само на едно мижаво работно местенце, ми естествено, че с пари няма да се видиш! Мои познати си правят екскурзии, обикалят света, но си скъсват задника с работа на три места. Ако си кадърна и се развиваш, резултатите не закъсняват. Вярно, че тази работа е неблагодарна откъм раждане на деца, семейство, а и за не говорим, че ставаш на 25 и нямаш грам трудов стаж, но нали си избираш такава професия, с която да нямаш нито един работен ден, да ти доставя удоволствие и да се събуждаш сутрин ентусиазирана, а не отегчена и да вършиш нещо на сила. За образование чужд акъл не слушай.

Нямам предвид само орални, а всякакъв вид.

Да, поне работата ще ми доставя удоволствие - нещо, което рядко се случва. Може би това е първата и най-голямата причина заради която се замислих да уча точно това. Но това не е достатъчно условие. Много хора се отказват да работят, каквото обичат, заради лошото заплащане (или някакви други причини).

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    И той защо не иска да дойде с теб? /в първия ти пост така разбрах/.. Защо толкова бързаш и си правиш толкова много планове за бъдещето? Знаеш ли, че ако това не се случи ти ще си повече от разочарована?.. Стъпи на това, което е реално.. Това, че ти ако му родиш дете на 30 години, а той е на почти 40 дори може да не се случи.. Не искам да го кажа с вид да те плаша, но ако след 1 месец се разделите или пък година.. или пък той си намери други или ти .. какво ще стане тогава.. всичките планове заминават на вятъра.. гледай си ученето.. има много време до всичко това.. задължително учи медицина.. когато отидеш в другия град може да намериш друг.. който да е съгласен с теб да ходи където искаш.. апък и още ти е рано за планове за сватба..
    Nepowtorima Много правилно казано. +1

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а не може ли да се виждате ? колко далеч е стара загора?
    а не може ли да учиш задочно?

има още 1 година до тогава..
    никой не знае какво може да се случи за тая година
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    а не може ли да се виждате ? колко далеч е стара загора?
    а не може ли да учиш задочно?

има още 1 година до тогава..
    никой не знае какво може да се случи за тая година

Не е толкова далеч и все пак ще се виждаме доста по-малко от сега. Ами ако се разделим заради тъпите километри. Примерно той има работа, аз звъня, той не вдига, изнервям се. После разбирам за к'во става въпрос и съм ОК, ама на другия ден пък аз не вдигам и той почва да се филмира, че се сърдя за предния и се скарваме. И се караме така няколко месеца и ще изпушим и край. (само пример е това)Така виждам нещата аз, ако 4-5 години се виждаме по веднъж в седмицата. Нетърпеливи сме и двамата и ни е необходимо да сме много внимателни един с друг, за да не се караме. Само че отдалеч не знам как ще стане.

Медицина няма задочно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си