.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Повече от фен

търся филми от диема

търся 2 филма, които преди години са ги давали по диема ;д единият беше уестърн и се казваше 'Червенокосият непознат' .. другият беше 'Мълчаливата', помня единствено една индианка, която не говореше ;д;д някъде има ли ги ?

Супер фен Аватара на katericArofl
    exй, ето един колега с Диемата
    Този за индианката да не би да беше един с едно момиче , което пееше и танцуваше и за майка му, която май умираше?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    exй, ето един колега с Диемата
    Този за индианката да не би да беше един с едно момиче , което пееше и танцуваше и за майка му, която май умираше?
    бе не знам, само помня, че не говореше изобщо все пак съм го гледал, когато съм бил на 6-7 ;д;д

Супер фен Аватара на katericArofl
    оф то си пише, че е мълчалива а пък аз си мислех за един др филм, където момичето май беше сляпо.. и аз съм ги гледала като малка и те въртяха едни и същи филми и мн ми се иска сега да ги гледам отново, но не се сещам аз имена, актьори, даже и сюжетите ми се губят.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    оф то си пише, че е мълчалива а пък аз си мислех за един др филм, където момичето май беше сляпо.. и аз съм ги гледала като малка и те въртяха едни и същи филми и мн ми се иска сега да ги гледам отново, но не се сещам аз имена, актьори, даже и сюжетите ми се губят.
    даа, постоянно ги даваха, гледах ги по няколко пъти ама повечето не мога да ги намеря, иначе имената им помня.. 'Мълчаливата', 'Червенокосият непознат', 'Престъпления на сърцето', 'Кундун'..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си