.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Плевен

Анално податливи ли сте?/за момичета/

Гледам ,че тук доста момичета правят анален секс.Нека ако искате да си направим една статистика и да видим колко от момичетата тук го правят и колко мислят да опитат и колко не са го правили и нямат намрние да опитат.Нека да видим какъв ,ще е резултата.Не пускам анкета,защото тя може да бъде лесно манипулирана,а ако ви се вижда глупава темата заключете я!!!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Имаше такава тема преди, замря след няколко страници..

Не й виждам смисъла.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Плевен
    Хубаво .. аз исках да я подновя .. ако имаше повече интерес ноо .. щом няма нека администраторите я изтрият . Извинете ме !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Опитвала съм, но не е лъжичка за моята уста. Не, че е имало гафове или някаква силна болка, просто... не ми харесва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

И аз съм правила, но не ме кефи кой знае колко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Опитвала съм, но не е лъжичка за моята уста. Не, че е имало гафове или някаква силна болка, просто... не ми харесва.
    Не е силна болка? А ми каква е я ми я опиши ако може ! Благодаря !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexologa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не е силна болка? А ми каква е я ми я опиши ако може ! Благодаря !
    Добре де, така се изразих само. Имах в предвид, че не е било нещо ужасяващо, разкъсващо и каращо ме да ида да се гръмна. Бях с момче с много опит в аналния секс и се справи много добре и нежно. Освен това бях много спокойна. Та имаше си болка, но не тя ме кара да не харесвам аналния секс. В един момент имаше и удоволствие, но не такова, че да си заслужава всички клизмени разправии и въобще. Много по-слабо усещане от удоволствието при нормалния си секс. Поне за мен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Някои ги кефи ,други не.Съвсем нормално е.При мен ,досега всичките ми гаджета ,които са правили анален с мен са продължили да го правят и след като сме се разделили и се кефят на макс.

не съм правила и нямам намерение да правя анален секс.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Против естествено!!! Момчетата са ЗА , но ако на тях им го вкарат отзад едва ли ще им е приятно, но може и да има някой ... на които да им хареса! Да кажем,че съм не ми харесва.

Харесва ми аналния секс, но ми трябва повече опит, за да започна да го правя по-често от, да кажем, веднъж-два пъти на месец.

Аз искам да се оплача. Приятелят ми много често иска анален, но го правим не толкова често. Когато не съм ходила скоро до тоалетна и имам някакви съмнения, че няма да приключи добре, не му давам. А когато си отида и планирам да правя анален след няколко часа и му намекна, че искам, той като че ли няма такова желание. Знам, че забраненият плод е по-сладък, ама не бива така. Аз 2 пъти в месеца ще се навия и той не се възползва ... после ще излезе, че аз не искам да го правя.

Оплаках се.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не съм правила анален секс досега. И все пак ми е интересно какво ще е чувството и дали е толкова хубаво колкото някои го описват. Май засега не бих го пробвала, но знае ли човек след време...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има не малко теми по този въпрос. Тази се заключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си