- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва, че е изморена, а дали е така?
Ето и моята история.Аз съм момче на 18 години и имам си приятелка.Всичко в началото беше перфектно, незабравимо и невероятно. Ето тук идва проблема от месец вече го има. Винаги когато й предложа да излезнем няма значение кафенце, разходка.Тя казва, че е изморена. И вече може би от 2 седмици не сме се виждали. По скайп си говорим почти всеки ден, с един мой фр. и той когато затвори тя млъква. И си мълчим и се чува само чаткането от моята и нейната клавиатура. Не знам какво да правя. Съвети??
Не знам, наистина съм объркан супер много. Дали това е просто оправдание, за да не се видим.?
Най -вероятно е така ):
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Нещото си е втълпила. Питай я какво има иначе няма как да разбереш.
По - скоро и е Омръзнал иначе щеше да отнесе някой скандал..Първоначално написано от Grommash
![]()
![]()
няма кво да се чудиш пичката си е намерила някой по-интересен и тебе те е отебала тотално
съветвам те да направиш същото , курви бол![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Изневерява ти..най-вероятно със сина на приятел на баща ти на име Рикардо
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Според мене си има друг пак тебе те има само за играчка. По добре върви до утях или по скайп и си поговорете!
ESL !!!
Харесала си е приятелят ти, с когото си говорите по скайп.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
о боже!или може би със сина на съседа ти на име Едуардо?Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Не бе просто момичето кара 12 часови смени и е мн изморена спри да си говориш с нея по скайпа не я търси и ако няма друг ще и стане тъпо и ще се върне Но помни когато залепиш нещо никога не е същото!Първоначално написано от supernature
Според мен е фейк..нали беше написал/а ,че си момче тук,пък на други теми си момиче..и ти не знаеш вече какво си ..
Момче съм!
Според мен трябва да си поговорите, да разбереш защо се държи така.
Женските оправдания често са трудни за отгатване, но това не е такова. Няма интерес, не и стиска да скъсате.![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Покажи на някого,че можеш без него и той сам ще те потърси !
Първоначално написано от 0shy
Предполагам, да. Днеска видях случайно една нейна приятелка и нали спряхме се да си каже здрасти, и тя вметна, че мойто момиче постояно е казвала, че се е затъжила за мен. Не знам , утре след даскало ще говорим. Решен съм.
Вместо да спамя реших да попитам тук в тази тема...такааа..излизам с едно момиче,и забелязвам,че аз съм инициативния-винаги аз я търся,винаги аз я каня да излизаме,винаги аз и пиша и така.Последните два пъти когато я поканих да излезем единия път тя не дойде-върза ми тенекия и после ми се извини-била заета,ок казах си аз...няма нищо,преди 2 дни я поканих да излезем пак и тя каза,че неможе,защото учи!(Аз съм на 16 почти а тя е на 18,има матури изпити и прочие-по-големите от вас знаят как е),та въпроса ми е,дали наистина не намира време за мен или ме реже,а аз съм твърдее тъп,че да разбера?!
Не е изморена, ами вероятно вече не те харесва, минала й е тръпката и няк'ви такива неща, които недораслите лигави хора изпитват. Аз например не знам кво е да ти "мине тръпката" ей така от нищото. Но нейното на тва ми прилича, защото не иска да се виждате, разговорлива е само при наличие на приятеля ти (може би го харесва), а сигурно и не й стиска да те отреже директно...
Направо си е жалко.
Все пак поговори с нея де, но от мен да знаеш - женски оправдания = "не" или нещо негативно, което тя не смее да каже право в очите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Питай я открито какво се случва и ак оти каже "нищо" значи определено не е така и вече сам си прави изводите ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3