.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Ivan4o0o0

Въпрос за Стрели на Лък ?!

Как се правят Стрели в домашни условия
    Какво дърво се използва

ПП Става ли Бамбука за стрелите
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    бамбука не е особено подходящ материал и стрелата няма да лети точно, но като бях дете от бамбук ги правехме ;д

иначе има дървени, метални (само, че метала трябва да е лек, все пак ако използваш пюр джелезо...по-удачно ще е да оставиш лъка и да оперираш с плюнки) и някакви други съвременни ;д

за лък най-подходящи са ясен и бреза, но за стрела не мога да преценя

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Ами от камъш дали ще стани стрела ???
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Град
    София
    Бамбук не е удачно,трудно се обработва и е кухо,не лети като хората.За стрела почти няма значение какво е дървото,въпреки че коравите-дрян,ясен са най-добри.Ако ги закалиш на огън стават и по-здрави.Иначе цепиш отгоре на 3 мест,слагаш пера,ако нямаш пера,и хартийки от календар вършат перфектна работа като стабилизатор.Върхове може да си сложиш изрязани от алуминий,или от счупено стъкло.Може и просто да заостриш с нож,но така пораженията ще са по-малки.Стрелите трябва да са около 3/5 дължината на лъка.

П.П Едно време лъковете са се правели от тис ?! Аз такова не съм виждал в БГ.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Що се занимавате с глупости а не си купите готови? Поне е сигурно, че ще са направени както трябва strela.pushka.eu/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си