аз ли бе?Първоначално написано от LoveChocolate
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
точно няма да се занимавам с ******............Първоначално написано от LoveChocolate
Nakadah,пич,не се занимавай с него ..просто зарежи не си заслужава![]()
и аз това му казвам , че темата няма никакъв ама никакъв смисъл ..Първоначално написано от yeeee
![]()
хахаха е незнам за кво сте се скарали ама да се караш в форум с някои ... btw още ли никои не е казал на админа да я трие тая тема няя смисъл от нея да ви гледаме как се псувате и обиждате(на страната на RaWw )
![]()
Браво селяни! Регистрирали се вчера и напонатрупали цели 40-50 мнения. Вие на кой говорите бе? Голем прас че сте банда от идиоти и се подкрепяте! За разлика от това сте пълни подметки в живота... Неква тръгнала да ми пише "Screw You", ма дори не говори английски![]()
Много е модерно да сме велики американци. Не ви трябва много! Вие сте си родени прости, с промити мозъци сте, само дето английски не говорите
![]()
![]()
Защо да млъкна бе малки сополчета? Вие се заяждате с мене по темите, сега аз направих цяла тема да се заяждам с вас! Квит сме, А? Ма не ви е приятно а?
И да, викате ми че съм тъп, ма няма 1 от вас който да прави разликата между "тъп" , "прост" и "глупав". Аз излизам, за разлика от вас не живея в некъв си форум че да се правя на "кой съм аз" понеже ме тъпчът в живота. Като се върна довечера ще продължа с вас..
ПС: Още чакам да се обадите на "Админа".... Ако не знаете как моля ви кажете ми, аз ще ви кажа как!
Дори не правите разлика между модератор и админ
![]()
![]()
![]()
Аз казах ..Първоначално написано от Hayden
знам че няма смисъл и аз му казах да пише на съобщение той инат от дума не разбира..
![]()
Ти пък много знаеш кой какви езици говориПросто спри да се заяждаш. Какво направи като пусна тази тема... (въпроса е реторичен)
Каквото и да му кажеш си е се същият ! Така , че горещо ти препоръчвам да не се хаби.........![]()
офф човекк зарежи гооПървоначално написано от Nakadah
кво се дразниш
Nakadah .. кашкавален ташак такъфф !!![]()
Nakadah много си умен поздравявам те направо чудесен тъпизъм проявен от твоя страна не те мислех чак за такъв глупак , но явно си .. щом толкова сме те наранили и обидили дай поне 3-4 поста на които има нещо писано против теб !
хм ... а аз предлагам да млъкнете всичките чеее почвам да се дразна и аз ...
тая тема не е за тука ... като си имате проблеми има ЛС ....![]()
Това кажи на Nakadah , защото той е бавноразвиващ се и не разбира от дума .. айде лека , че ми писна да се занимавам с ламери като NakadahПървоначално написано от Gr0zDan0v
Gr0zDan0v нали знаеш-От идиоти и наводнение-нема спасение ;ddd
Скрии са бееееПървоначално написано от RaWw
![]()
хаха кой го казва .. ти се скрий кво правиш в тая тема като не ти харесва..Първоначално написано от yeeee
![]()
Ти ли ще ми държиш сметка къде ще пиша и кво ще правя беееееПървоначално написано от RaWw
![]()
Тука не е за малки деца като някои хора..Първоначално написано от yeeee
![]()
![]()
![]()
ти си 97 ако не се лъжа (chuckle)