Развале яйце, къв си ти бе![]()
Аре по-полека с устата! А!?
Селско краво изпъкнала вчера от лайната! Прекалено голямо его и малка пишка имаш! Не искам да ти слушам капризите по темите!
А мене кво ми дреме как се пише?
какъв ти е проблема ...Първоначално написано от Nakadah
Защо се правиш на интересен ... ? Нямаш ли си друга работа та да се занимавап с мен
![]()
Ще се оплача на Админа .. Най-подходящият начин няма да се държа като дрисльо както ти правиш ..
Много ти знае устата по темите, ама като те започна веднага отиваш при мама да плачеш! А?
Айде оплаквай се на "Админа"![]()
![]()
Казах ти какво да не правиш!
Мислиш се за такъв какъвто не си ... осъзнай се!Първоначално написано от Nakadah
blablabla
Ако не се заяждаше с мене по темите, сега тази тема нямаше да я има! Но ти трябва да се направиш на велик, нали? Е направи се на велик, и какво стана? Отиваш да плачеш на мама че "детето" с моето си се заял се заяжда с тебе!![]()
![]()
боже боже има и тъпи хора ма чак па толкоз тъпи ...Първоначално написано от Nakadah
![]()
каза Pussy-то![]()
![]()
Много важен във форума! Но не и на лично![]()
![]()
Ето ти го проблема бе майна, яд те е че някой има повече мнения от тебе. Ебати тъпия комплекс дето имаш! Озлобяваш се че някой имал повече мнения от тебеПървоначално написано от RaWw
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе Nakadah що отидеш там от където си излязъл бе хуйо .. от на майка ти путката ... ;]![]()
Виж какво грозен хич не ми пука за шибаните ти мнения ако искаш имай и 18 00000 ясно ли ти е на мене ми е през кура за тебе бахси лайнара престани да дразниш вече хич не ми пука кой какъв е ако щещ бъди и господ ебахси лапето
RaWw , аз ти предлагам да не се занимаваш с лайнаАко не се занимаваш с него , той сам ще спре да търси внимание
Не виждаш ли , че е жалък ;]
И от ново почна да обижда![]()
![]()
Какво стана с "Админа" бе майна
![]()
![]()
Нали само той можел да се оправи с мене
![]()
![]()
Селски чучур, нема ми държиш сметка!
Първоначално написано от LoveChocolate
емото с мечти дето се снима в огледалото че да я видят в "Американския" сайт fakebook, никой не те е питал! Трай си!
така е няма смисъл да си пише каквото иска тоя лайнар смотанПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
Nakadah много ме кефиш...човекксамо така
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
съветче от менRaWw не пиши повече в тази тема .. не падай до неговото ниво
![]()