.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Заглавие на филм

Здравейте! Значи попринцип много си падам по ужаси и всякакви страшни филми. Та наскоро говорих с една приятелка и тя ми препоръча един филм, който се разказва за някакви хора, който се били преместили да живеят в някаква къща, която била обитаванa от призраци и после ми обясняваше за някаква камера, която били поставили в къщата да наблюдават какво се случва и за някакви звуци и стъпки, който чували постоянно. Тя ми спомена как се казва филма, но забравих и искам да попитам дали случайно някой няма да се сети .. и бтв мисля, че ми беше споменала, че началото на самия филм бил по действителен случей .. [тук може и да бъркам обаче]. Много се надявам някой да се сети :д

paranormal activity? ако е този, но според мен не струва
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен
    Да, най - вероятно става въпрос за 'Паранормална активност'. Ами, какво да ти кажа, гледала съм го, но не е нищо особено. Интересен е на моменти, но нищо повече ((:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на AutomatiC
    и аз забравих как се казва, но по National Geographic са го споменавали...то нали имаше цял научнопопулярен филм посветен за духовете..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Да, точно за него ставаше въпрос. Мерси много на всички. Все пак ще помисля дали да го гледам щом не е нищо особенно, а и аз като се разрових малко из нета не ми се стори кой знае колко страшен, а аз си падам по много страшни филми

А ще може ли да ми препоръчате някой по така страшничък филм. Реших да попитам тук, за да не пускам нова тема!

Мега фен Аватара на SilverRain
    The Echo
    The Rec
    Mirrors
    The Devil`s curse

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си