- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ново момче?
От известно време ходя на курсове по рисуване и там сме общо взето само момичета.Има едно момче,много симпатично,но мълчи постоянно и го разбирам след като всички сме женски.Въпросът е там,че той наистина много ми харесва и не знам какво да направя,за да се отпусне.По принцип съм общителна,но не знам защо все не намирам смелост да ида при него и да започна разговор. Пък и не знам какво точно да му кажа,след като се познаваме съвсем слабо.Дали има някакъв начин аз да му привлеча вниманието след като очевидно нямам кураж да ида при него? (надявам се,че поне 1 на 10 мнения ще е сериозно)
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Няма за какво да се притесняваш, просто се отпускаш и примерно може разговора ви да е на тема рисуване
Успех (:
Обикновено се казва "здравей"Първоначално написано от scarlett8
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Точно! Неангажиращ разговор по темата, за която става въпрос в онзи момент на курса. Няма от какво да се притесняваш.Първоначално написано от SaRiTaTa
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
"Здрасти. *усмивка* Ъм надявам се, че не преча или нещо, просто много ми хареса ...... и може ли да ми покажеш как си го направил? Аз пробвах с .... и ....., но цветовете не се преливат както трябва."
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Можеш да го заговориш по много начини,толкова ли не се сещаш..
Примерно нарисувала си някаква картина и го питаш какво му е мнението.Най-лесния начин да завържеш разговора![]()
Питай го какви моливи използва (HB, 2B, etc.)
Дали му харесва рисунката ти
Кажи че харесваш неговата![]()
знам ли има много теми... питай го дали има любим художник, от кога се занимава с рисуване... това ли смята да учи по-натам.... дали някой от семейството му рисува... разнообразие колкото щеш![]()