.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Кола маска

Здравейте!!!
    Искам да ви попитам за домашната кола маска как си я правите?
    Чувала съм, че е 2 чаши захар, половин чаша вода и половин чаша лимонов сок и на 4 минути в микровълновата!!! И също така има ли ефект от нея!!!!!!!!! :P
    Preska

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Не си правя никави кола маски!! Това е вредно
    Щом искаш..има други начини Но не вярвам и те да са полезни
    абе къде ще е вредно..
    пт: по добре си купи готова защото съм убедена че няма да стане от първия път
    • God is a D J •

Фен
    Град
    bg
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    абе къде ще е вредно..
    пт: по добре си купи готова защото съм убедена че няма да стане от първия път
    ПРАВА НО АКО НЕ ТИ СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА КОЛА МАСКА КАТО Veet ги обрасни аз така правя и не ме боли изобщо може да държи по-малко но поне не е болезнено

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Абе я не давайте акъл, да не е мъж,че да ги бръсне. Щом е решила с кола маска, значи смята че ще издържи на болката... Не я пробвай тази домашна кола маска, има една стотна от секундата в която е готова, преди този момент е 'сурова', а след това започва да покафенява и накрая ще стане така че ще изхвърлиш всичко. По-добре си купи депилиращи ленти, или течна кола маска от аптеката (към лев, лев и нещо е) или отиди при козметик ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на AutomatiC

Re: Кола маска

Цитирай Първоначално написано от Preska
    Здравейте!!!
    Искам да ви попитам за домашната кола маска как си я правите?
    Чувала съм, че е 2 чаши захар, половин чаша вода и половин чаша лимонов сок и на 4 минути в микровълновата!!! И също така има ли ефект от нея!!!!!!!!! :P
    чувала съм, че от това чудо било болезнено и неефикасно. решението е козметичка или http://kolamaska.com/(виж промо пакетите)
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Абе защо ти е такова сложно упражнение? Взимаш си студена кола маска (цената варира между 65 и 80 стотинки!). За нея дори ленти не ти трябват. Единствено бебешко олио за след нея.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По-добре си вземи от аптеката една кола маска.. Аз лично съм доволна от тази на Джанкар.. Към лев и нещо е и си струва.. Нямам оплаквания..
    xxKiFlAx - Стига си се изказвала неподготвена.. С нищо не помагаш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ммм, да, кифличке, болката понякога е полезна или поне нужна.Примерно като ти бият инжекция, дезинфекцират рана и т.н.
    А в случая болката е преодолим минус при един ефикасен начин за обескосмяване хД
    Бръснето ще ти докара ежедневно занимаване, кожа като шкурка, а ако случайно се зарежеш - козина.
    Не знам за домашна кола маска, аз съм действала с лентички на Veet ама са ми много малки ;/ ... Инак са добри, де.Но скоро открих един трик ако случайно имаш епилатор... Натъркваш определено място с лед, то става безчувствено в един момент.. и тогава минаваш.Почти, да не кажа съвсем не боли.По - разпространено е да се затопля кожата, за да се разширят порите, но при мен с изстудяването беше по - добре.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ако си купиш от аптеката ще ти излезне 100 пъти по евтино и 100% ще успееш да махнеш всички косми .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мисля както казахте да си взема от аптеката, а може ли да ми кажете марка, цена и как се използва и намерих тези http://catalog.bg/products.php?company=315 кое по - точно трябва да взема!!! Благодаря предварително!!!!!!!!! :P
    Preska

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    jankar 1.20 лв
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    абе къде ще е вредно..
    болката полезна ли е
    ако иска да се обръсне по добре поне Не е вредно.
    Болката полезна ли била .
    Абе мила ти как мислиш си се пръкнала на тоя свят ? Без болка ? А не, чакай, ти по-скоро си паднала от друга планета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си