- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Здравейте!!!
Искам да ви попитам за домашната кола маска как си я правите?
Чувала съм, че е 2 чаши захар, половин чаша вода и половин чаша лимонов сок и на 4 минути в микровълновата!!! И също така има ли ефект от нея!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
абе къде ще е вредно..Първоначално написано от xxKiFlAx
пт: по добре си купи готова защото съм убедена че няма да стане от първия път
• God is a D J •
ПРАВА НО АКО НЕ ТИ СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА КОЛА МАСКА КАТО Veet ги обрасни аз така правя и не ме боли изобщо може да държи по-малко но поне не е болезненоПървоначално написано от rahito
Абе я не давайте акъл, да не е мъж,че да ги бръсне. Щом е решила с кола маска, значи смята че ще издържи на болката... Не я пробвай тази домашна кола маска, има една стотна от секундата в която е готова, преди този момент е 'сурова', а след това започва да покафенява и накрая ще стане така че ще изхвърлиш всичко. По-добре си купи депилиращи ленти, или течна кола маска от аптеката (към лев, лев и нещо е) или отиди при козметик ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
чувала съм, че от това чудо било болезнено и неефикасно. решението е козметичка или http://kolamaska.com/(виж промо пакетите)Първоначално написано от Preska
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Абе защо ти е такова сложно упражнение? Взимаш си студена кола маска (цената варира между 65 и 80 стотинки!). За нея дори ленти не ти трябват. Единствено бебешко олио за след нея.
По-добре си вземи от аптеката една кола маска.. Аз лично съм доволна от тази на Джанкар.. Към лев и нещо е и си струва.. Нямам оплаквания..
xxKiFlAx - Стига си се изказвала неподготвена.. С нищо не помагаш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ммм, да, кифличке, болката понякога е полезна или поне нужна.Примерно като ти бият инжекция, дезинфекцират рана и т.н.
А в случая болката е преодолим минус при един ефикасен начин за обескосмяване хД
Бръснето ще ти докара ежедневно занимаване, кожа като шкурка, а ако случайно се зарежеш - козина.
Не знам за домашна кола маска, аз съм действала с лентички на Veet ама са ми много малки ;/ ... Инак са добри, де.Но скоро открих един трик ако случайно имаш епилатор... Натъркваш определено място с лед, то става безчувствено в един момент.. и тогава минаваш.Почти, да не кажа съвсем не боли.По - разпространено е да се затопля кожата, за да се разширят порите, но при мен с изстудяването беше по - добре.
Ако си купиш от аптеката ще ти излезне 100 пъти по евтино и 100% ще успееш да махнеш всички косми.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мисля както казахте да си взема от аптеката, а може ли да ми кажете марка, цена и как се използва и намерих тези http://catalog.bg/products.php?company=315 кое по - точно трябва да взема!!! Благодаря предварително!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
jankar 1.20 лв
never never let you go you are the one i'm surching for....