- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да се чувствате някак красива
здравейте ..
Случвало ли ви се да си направите прическа , да се гримирате .. да се чувствате някак красива ии да чакате телефона да звънне с името на човека ... става късно а вие чакате и продължавате а телефонът мълчи всяка минута ви се струва ужасно дълга .. смомахът ви се свива на топка ии тръпнете в очакване но НИЩО .. как се почувствахте , какво си помислихте .. а ако не ми се е случвало просто се поставете в тази ситуация..![]()
Преместено.
Extremescream
Don`t guve a fuck ! xaxa
Само да питам що е в раздел секс темата скъпа![]()
объркала съм раздела , съжалявам но съм изключително отнесена ..
Don`t guve a fuck ! xaxa
Веднъж. Бях убийствено разочарована. Оказа се, че човека е бил ангажиран в последната минута с някаква работа и естествено не се сърдих, нито съм правила физиономии... но усещането е много тегаво. После пих бейлис, гледайки "Двама мъже и половина".И горе/долу ми мина, но го запомних.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Oуу,да ,случвало ми се е -от сутринта се нагласих и чаках вечерта,ама чаках чаках чаках-и накрая-ами ,мило,няма да е днес.Почувствах се мноооого разочарована,ммм стана ми криво -но какво да направя-ми ,нищо![]()
случвало ми се е .. най-важният за мен човек да забрави рождения ми ден така че.. : )
everybody lies !
Не ми се е случвало. Може би защото винаги се приготвям в последния момент.![]()
А ако реша да полагам изключително старание за външния си вид с часове подготовка и т.н, то е било само за наистина специални случаи. Визирам празници и официални събития, които е практически невъзможно за отмениш в последния момент.
Вероятно ще съм безкрайно разочарована ако се случи нещо такова. След това ще се ядосам на себе си, за това че съм се разочаровала толкова много за такава глупост. И почти сигурно е, че приготовленията няма да отидат на вятъра - ще звънна на приятелка за "girl's night out" или нещо подобно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
или може би просто трбва да приема че краят наближава ... питам се има ли смисъл да се опитвам да спася връзката си .. дали преовеличавам , дали не е рросто един от "онези" периоди .. Дали съм достатъчно силна ,, плаша се от сълзите си .. не искам да страдам но може би се налага ...
Don`t guve a fuck ! xaxa
Провалиха ви се плановете за вечерта и ти вече мислиш за раздяла? Или не е само това, или наистина преувеличаваш.Първоначално написано от MiChKoO
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Че вие откъде знаете, че терзанията на Мичко не са системни? Може би връзката им се охлажда и т.н. . Дано греша.
Иначе аз телефони не чакам да звънят. Ако си остана с чакането, може да ме забравят ...
Иначе ми се е случвало да е хубав, слънчев, як ден, аз съм се наспала достатъчно, изкъпала съм се, направила съм си процедури и по всичко личи че ще е хубав, як ден, но каквото и да правя не срещам хора или нещо се преебава, и мен ме е някво яд за днешната ми красотаЩото аз съм си убедена, че има дни, в които просто съм по-красива от други.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За съжаление ми се е случвало и бях изключително разочарована ..![]()
Следващия път му направи същия номер ..
п.п. даже ми се е случвало и още по - тъпо нещо:
да ми казва колко иска да ме види, да го каня всеки път и винаги няколко часа преди срещата да ми отказва по БЕЗУМНО ТЪПИ причини .. накрая просто не издържах и си го отнесе!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И какво очакванията ти не се оправдаха и пое по пътя на ЕмотатаПървоначално написано от MiChKoO
![]()
Случвало се е. Но ми се е случвало и по-лошо да се направя, да се наглася точно по начина, които той обича, да бъда красива за него и когато е с мен да се гордее. Да тръпна в очакване да получа две думи "Красива си", "Днес изглеждаш много добре". И точно след като излезем да се скараме или просто да ме натъжи нещо да се разплача и да се прибера разочарована и сама..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
На мене ми се е случвало, гаджето да отложи среща заради някакви глупави причини. Правилото е до три пъти. След третото отлагане и бия дуспата. Та ако е веднъж няма смисъл да се тръшкаш и т.н
ПС: Ясно е защо темата е била в графа секс! Тя се е наконтила, нашминкяла( така казват македонците) и е чакала само едно. СЕКС!!!
Тогава е тегаво, да. През цялата година все си търся някакви кусури, на моменти направо си ги изсмуквам от пръстите, един път на 2-3 седмици всичко да ми е наред и да няма кой да сподели ентусиазма ми.Първоначално написано от jghgh
![]()
Откачаш само заради това. Типично по женски.
Нормално е срещите да се отменят понякога. Не е приятно, ама животът е такъв. И те съветвам да си намериш и по-добри причини от тази, за да се чувстваш и изглеждаш красива. Например...заради самата себе си.
Така както го описваш звучи доста тъпо от негова страна.Сигурна ли си,че причините са били наистина "БЕЗУМНО ТЪПИ" или просто за теб са били такива...поне се поставяйте в положението на някой преди да почнете да се чудите "защо не ми звъни" или "защо не можа да ме вземе тази вечер".Първоначално написано от Hilary_
Отнася се и за авторката.
Няма отменена среща , причината е че цял ден той не се сети какво правя как съм и т.н и така до вечерта имах надежда да звънне но не и това е а и отношенията ни охладняват питала съм го няколко пъти има ли нещо , отговора от днес : " не бе {}" или ако той не ми каже аз не съм Ванга ... не че вие сте но имам нужда да си го излея някъде тоя яд и гняв ..
Don`t guve a fuck ! xaxa
мм да..
гласиш се 9283928398 часа-прически (не по 1, защото никога не си достатъчно хубава), грим(не твърде много, но не и хич), пробваш си всичките дрехи, за да намериш перфектната комбинация..обувки, чанти, бижута.
и накрая телефонен разговор от 30 секунди преебава всичко..![]()
Имаш причина да се притесняваш. Доста вероятно е да се опитва да скъса с теб по "мъжки". Дръж се по подобен начин и прецени според реакцията му, ако въобще има такава.Първоначално написано от MiChKoO
само не разбрах защо се гласиш за разговор по телефона ???
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първоначално написано от Sh@d0w
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На всеки се случва да му вържат тенекия точно на среща, която е важна за него... но затова не се престаравай в разкрасяването ако излизаш с момче освен ако знаеш, че не е много заинтересувано от теб, иначе на момчетата не им пука особено дали ще наранят чувстата на момиче, което не е важно за тях..