.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

да се чувствате някак красива

здравейте ..
    Случвало ли ви се да си направите прическа , да се гримирате .. да се чувствате някак красива ии да чакате телефона да звънне с името на човека ... става късно а вие чакате и продължавате а телефонът мълчи всяка минута ви се струва ужасно дълга .. смомахът ви се свива на топка ии тръпнете в очакване но НИЩО .. как се почувствахте , какво си помислихте .. а ако не ми се е случвало просто се поставете в тази ситуация..

Преместено.
    Extremescream
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Само да питам що е в раздел секс темата скъпа

объркала съм раздела , съжалявам но съм изключително отнесена ..
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Веднъж. Бях убийствено разочарована. Оказа се, че човека е бил ангажиран в последната минута с някаква работа и естествено не се сърдих, нито съм правила физиономии... но усещането е много тегаво. После пих бейлис, гледайки "Двама мъже и половина". И горе/долу ми мина, но го запомних.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Oуу,да ,случвало ми се е -от сутринта се нагласих и чаках вечерта,ама чаках чаках чаках-и накрая-ами ,мило,няма да е днес.Почувствах се мноооого разочарована,ммм стана ми криво -но какво да направя-ми ,нищо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

случвало ми се е .. най-важният за мен човек да забрави рождения ми ден така че.. : )
    everybody lies !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ми се е случвало. Може би защото винаги се приготвям в последния момент.

А ако реша да полагам изключително старание за външния си вид с часове подготовка и т.н, то е било само за наистина специални случаи. Визирам празници и официални събития, които е практически невъзможно за отмениш в последния момент.

Вероятно ще съм безкрайно разочарована ако се случи нещо такова. След това ще се ядосам на себе си, за това че съм се разочаровала толкова много за такава глупост. И почти сигурно е, че приготовленията няма да отидат на вятъра - ще звънна на приятелка за "girl's night out" или нещо подобно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

или може би просто трбва да приема че краят наближава ... питам се има ли смисъл да се опитвам да спася връзката си .. дали преовеличавам , дали не е рросто един от "онези" периоди .. Дали съм достатъчно силна ,, плаша се от сълзите си .. не искам да страдам но може би се налага ...
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от MiChKoO
    или може би просто трбва да приема че краят наближава ... питам се има ли смисъл да се опитвам да спася връзката си .. дали преовеличавам , дали не е рросто един от "онези" периоди .. Дали съм достатъчно силна ,, плаша се от сълзите си .. не искам да страдам но може би се налага ...
    Провалиха ви се плановете за вечерта и ти вече мислиш за раздяла? Или не е само това, или наистина преувеличаваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от RainbowInTheDark
    случвало ми се е .. най-важният за мен човек да забрави рождения ми ден така че.. : )
    Хъх, гадно.

Че вие откъде знаете, че терзанията на Мичко не са системни? Може би връзката им се охлажда и т.н. . Дано греша.

Иначе аз телефони не чакам да звънят. Ако си остана с чакането, може да ме забравят ...
    Иначе ми се е случвало да е хубав, слънчев, як ден, аз съм се наспала достатъчно, изкъпала съм се, направила съм си процедури и по всичко личи че ще е хубав, як ден, но каквото и да правя не срещам хора или нещо се преебава, и мен ме е някво яд за днешната ми красота Щото аз съм си убедена, че има дни, в които просто съм по-красива от други.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Los Angeles
    Депресирана или друсана си ??

Мега фен Аватара на Hilary_
    За съжаление ми се е случвало и бях изключително разочарована ..
    Следващия път му направи същия номер ..

п.п. даже ми се е случвало и още по - тъпо нещо:
    да ми казва колко иска да ме види, да го каня всеки път и винаги няколко часа преди срещата да ми отказва по БЕЗУМНО ТЪПИ причини .. накрая просто не издържах и си го отнесе!! ..

Re: да се чувствате някак красива

здравейте ..
    я-ля-ля
    И какво очакванията ти не се оправдаха и пое по пътя на Емотата

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Случвало се е. Но ми се е случвало и по-лошо да се направя, да се наглася точно по начина, които той обича, да бъда красива за него и когато е с мен да се гордее. Да тръпна в очакване да получа две думи "Красива си", "Днес изглеждаш много добре". И точно след като излезем да се скараме или просто да ме натъжи нещо да се разплача и да се прибера разочарована и сама..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

На мене ми се е случвало, гаджето да отложи среща заради някакви глупави причини. Правилото е до три пъти. След третото отлагане и бия дуспата. Та ако е веднъж няма смисъл да се тръшкаш и т.н

ПС: Ясно е защо темата е била в графа секс! Тя се е наконтила, нашминкяла( така казват македонците) и е чакала само едно. СЕКС!!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    и по всичко личи че ще е хубав, як ден, но каквото и да правя не срещам хора или нещо се преебава, и мен ме е някво яд за днешната ми красота Щото аз съм си убедена, че има дни, в които просто съм по-красива от други.
    Тогава е тегаво, да. През цялата година все си търся някакви кусури, на моменти направо си ги изсмуквам от пръстите, един път на 2-3 седмици всичко да ми е наред и да няма кой да сподели ентусиазма ми.

Откачаш само заради това. Типично по женски.
    Нормално е срещите да се отменят понякога. Не е приятно, ама животът е такъв. И те съветвам да си намериш и по-добри причини от тази, за да се чувстваш и изглеждаш красива. Например...заради самата себе си.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    п.п. даже ми се е случвало и още по - тъпо нещо:
    да ми казва колко иска да ме види, да го каня всеки път и винаги няколко часа преди срещата да ми отказва по БЕЗУМНО ТЪПИ причини .. накрая просто не издържах и си го отнесе!! ..
    Така както го описваш звучи доста тъпо от негова страна.Сигурна ли си,че причините са били наистина "БЕЗУМНО ТЪПИ" или просто за теб са били такива...поне се поставяйте в положението на някой преди да почнете да се чудите "защо не ми звъни" или "защо не можа да ме вземе тази вечер".

Отнася се и за авторката.

Няма отменена среща , причината е че цял ден той не се сети какво правя как съм и т.н и така до вечерта имах надежда да звънне но не и това е а и отношенията ни охладняват питала съм го няколко пъти има ли нещо , отговора от днес : " не бе {}" или ако той не ми каже аз не съм Ванга ... не че вие сте но имам нужда да си го излея някъде тоя яд и гняв ..
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мм да..
    гласиш се 9283928398 часа-прически (не по 1, защото никога не си достатъчно хубава), грим(не твърде много, но не и хич), пробваш си всичките дрехи, за да намериш перфектната комбинация..обувки, чанти, бижута.
    и накрая телефонен разговор от 30 секунди преебава всичко..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Няма отменена среща , причината е че цял ден той не се сети какво правя как съм и т.н и така до вечерта имах надежда да звънне но не и това е а и отношенията ни охладняват питала съм го няколко пъти има ли нещо , отговора от днес : " не бе {}" или ако той не ми каже аз не съм Ванга ... не че вие сте но имам нужда да си го излея някъде тоя яд и гняв ..
    Имаш причина да се притесняваш. Доста вероятно е да се опитва да скъса с теб по "мъжки". Дръж се по подобен начин и прецени според реакцията му, ако въобще има такава.

Голям фен Аватара на magita
    само не разбрах защо се гласиш за разговор по телефона ???
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Сигурна ли си,че причините са били наистина "БЕЗУМНО ТЪПИ" ..
    .. УБЕДЕНА СЪМ!!
    или просто за теб са били такива...
    хах за мен и за всеки, на който съм споделила ..
    поне се поставяйте в положението на някой ..
    с достатъчно голямо разбиране съм се отнасяла .. ефект - никакъв! ;)

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    На всеки се случва да му вържат тенекия точно на среща, която е важна за него... но затова не се престаравай в разкрасяването ако излизаш с момче освен ако знаеш, че не е много заинтересувано от теб, иначе на момчетата не им пука особено дали ще наранят чувстата на момиче, което не е важно за тях..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си