- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СпоРт ...
искам да попитам вместо да тичам вънка в студа можели вкъщи на място да тичам пак ще имали ефект ?
Здрасти,
Ами мога само да ти предложа две неща:
1) Купи си степер (принципно той симулира изкачване на стълби, но пак е добре), но това си е дългосрочна инвестиция
2) Изкачвай стълбите на блока и слизай с асансьора или пък (защо не) да слезеш по тях.
3) Да правиш клекчета
4) Ако толкова държиш да тичаш, тичай у вас в едно малко кръгче, с изплезен език, баш кат лудите
5) Ама я не ме занимавай с глупости
Първоначално написано от MusicAddicted
![]()
![]()
Не, няма ефект. Нали целта е да се придвижваш от едно място до друго, използвайки мускулната си сила, като стоиш на едно място и съвсем леко си повдигаш краката какво се очаква?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Всъщност ефект има.Имам познати,които са доволни от този метод.Разбира се,да излезнеш и да тичаш навън е много по-добре,ама и така резултати се забелязват,ако си постоянен,разбира се.
Все пак и така мускулите се натоварват.Вдигай краката високо и си поскачай,спокойно.Но все пак навън е по-хубаво.![]()
Ти луд ли си ?
The time's for sobieski
тичането навън е точно за този сезон. На място е някво досадно, ако си вкъщи по- добре неква аеробика.
always late but worth the wait!
Не, как ще тичаш вкъщи!!! Я излизай. Да тичаш на едно място е малумна работа.
В студ не се бяга !
The time's for sobieski
мхм,Първоначално написано от vankata5555555
особено в такова време, като сега, такъв студ...
не е удобно да се тича с палто, шал, шапка и ботуши![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Вместо да бягаш на място по-добре скачай на въжеили изкачвай стълби ако имаш възможност.
Мне, няма ефект..
Защо просто не правиш някакви други упражнения - скачане на въже или започни нещо като Тае Бо - ако си постоянна, ще има огромен ефект.На една тренировка Тае Бо (мисля, че е около 45 минути) се изгарят 700+ калории, ако не се лъжа.
![]()
![]()
Не само,помисли си какво причиняваш на дробовете...дори неможеш да използваш целия си потенциал.Първоначално написано от Sunshin3
The time's for sobieski
Не само,помисли си какво причиняваш на дробовете...дори неможеш да използваш целия си потенциал.Първоначално написано от Sunshin3
The time's for sobieski
Тае-бо е фитнес система, комбинация от бойни изкуства (таекуондо, бокс, карате) и аеробика, създадена от Били Бланкс. Хориографията е изградена на основата на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, мотивираща музика. И както самият Били Бланкс го определя Тае Бо е комбинация от самоконтрол характерен за бойните изкуства, сила характерна за бокса и грациозност и ритъм, идващи от аеробиката.Първоначално написано от respectfull
Изтегли си го от замунда или от http://search.data.bg/results/?where...video/tae%20bo![]()