.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: СпоРт ...

СпоРт ...

искам да попитам вместо да тичам вънка в студа можели вкъщи на място да тичам пак ще имали ефект ?

Здрасти,
    Ами мога само да ти предложа две неща:

1) Купи си степер (принципно той симулира изкачване на стълби, но пак е добре), но това си е дългосрочна инвестиция

2) Изкачвай стълбите на блока и слизай с асансьора или пък (защо не) да слезеш по тях.

3) Да правиш клекчета

4) Ако толкова държиш да тичаш, тичай у вас в едно малко кръгче, с изплезен език, баш кат лудите

5) Ама я не ме занимавай с глупости

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
    5) Ама я не ме занимавай с глупости

Не, няма ефект. Нали целта е да се придвижваш от едно място до друго, използвайки мускулната си сила, като стоиш на едно място и съвсем леко си повдигаш краката какво се очаква?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Colouring
    Всъщност ефект има.Имам познати,които са доволни от този метод.Разбира се,да излезнеш и да тичаш навън е много по-добре,ама и така резултати се забелязват,ако си постоянен,разбира се.
    Все пак и така мускулите се натоварват.Вдигай краката високо и си поскачай,спокойно.Но все пак навън е по-хубаво.

Ти луд ли си ?
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на scrooper
    тичането навън е точно за този сезон. На място е някво досадно, ако си вкъщи по- добре неква аеробика.
    always late but worth the wait!

Не, как ще тичаш вкъщи!!! Я излизай. Да тичаш на едно място е малумна работа.

Трябва да излезнеш вънка да тичаш. С времето организма ти ще привикне със студа и когато излизаш навън да тичаш няма да ти прави впечатление, че е студено.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

В студ не се бяга !
    The time's for sobieski

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    В студ не се бяга !
    мхм,
    особено в такова време, като сега, такъв студ...
    не е удобно да се тича с палто, шал, шапка и ботуши
    No need to ask
    He's a smooth operator

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Вместо да бягаш на място по-добре скачай на въже или изкачвай стълби ако имаш възможност.

Мне, няма ефект..

Защо просто не правиш някакви други упражнения - скачане на въже или започни нещо като Тае Бо - ако си постоянна, ще има огромен ефект. На една тренировка Тае Бо (мисля, че е около 45 минути) се изгарят 700+ калории, ако не се лъжа.

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    В студ не се бяга !
    мхм,
    Не само,помисли си какво причиняваш на дробовете...дори неможеш да използваш целия си потенциал.
    The time's for sobieski

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    В студ не се бяга !
    мхм,
    Не само,помисли си какво причиняваш на дробовете...дори неможеш да използваш целия си потенциал.
    The time's for sobieski

можели да изпратите видео клипове за Тае Бо и малко информация

Цитирай Първоначално написано от respectfull
    можели да изпратите видео клипове за Тае Бо и малко информация
    Тае-бо е фитнес система, комбинация от бойни изкуства (таекуондо, бокс, карате) и аеробика, създадена от Били Бланкс. Хориографията е изградена на основата на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, мотивираща музика. И както самият Били Бланкс го определя Тае Бо е комбинация от самоконтрол характерен за бойните изкуства, сила характерна за бокса и грациозност и ритъм, идващи от аеробиката.

Изтегли си го от замунда или от http://search.data.bg/results/?where...video/tae%20bo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си