- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Искам да отслабна 10-12 кг през лятото..?
лол за това чудо за първи път виждам инфо хах,но сигурно и цената е космическа,иначе всеки да си имаше тая машина вкъщи..Първоначално написано от gab4ooo
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Няма такова нещо като стол, който те върти и да сваляш кг от него.
Свалентие килограми в неговия случай са най-вероятно пот (което е вода + соли), просто е изчистил водната задръжка.
За горенето на мазнини се иска изгаряне на аденозин трифосфат и гликоген, реално мускулно движение. Това е и причината, защо разните вибромасажори или ония "дефибрилатори", дето пускат електричен ток да не топят кила![]()
Отиди на диетолог, те ограни4ават калориите до 1000 на ден и ти поставят разнообразни храни в диетатане гладуваш толкова много :P
Един съвет от мен - не яж след 17:00 следобед - 1. На сутринта ще ти е мноооого яко, леко и отпо4инало и 2. Ве4ерта вси4ко ти се лепи..
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Не опитвай!Опасно е за тази възраст.По-добре опитай със спорт и повече плодове.Сега през лятото пий повече течности ,пък и с времето след пубертета ще отслабнеш !![]()
theo <333
оф аз какво да кажа толкова съм дебела, че вече не мога да се понасямужас искам наистина тва лято да отслабна с минимум 10 кила, но живея в малък град и ако излезна да тичам например хората ще ме помислят за...
колело нямам, а и фитнеса не ми помога по миналото лято ходих цял месец на фитнес и ... нищо плс. кажете нещо бързо и ефикасно
![]()
И аз искамммм... обаче не гладувай!!!!!!!!!!!!!! Аз така бях тръгнала да отслабвам - ядох малко и играх тенис и гледам какво? По едно време задържам, задържам, па и почнах да качвам! Яж по малко 5 пъти на ден и сменяй режима на седмица. Например:
1 седмица: плодове, зеленчуци и сирене
2 седмица: всичко по-малко
и пак 1 седмица.....
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ако мислиш,че тези килограми не се дължат на повечко ядене незабавно отиди на лекар.Има белести,които,така да се каже,ти разбъркват хормоните и напъняваш.Според мен теглото ти нормално,опитай се го запазиш,защото все още растеж.Запиши се на някакъв спорт и не прекалявай с мазното,но не се лишавай от абсолютно нищо.В никакъв случай не гладувай,от това се пълнее.Прави опражнения вкъщи.Не подкрепям стимула ти това решение.Предполагам го правиш,за да те харесват момчета,ами помислиш,че ако не си клечка като повечето,а си нормална ще разбереш кога някой наистина те харесва,ако отслабваш го прави заради себе си![]()
Кардио + Хранителен режим + Избягване на газирано и мазнини = Резултат!
Аз имам противоположния проглем,искам да напалнея...Дайте съвети някакви...Мислех си че е лесно да се напалнеее,но уви :S
ами яжПървоначално написано от SurfSky
![]()
Ти си на 14-15 годишна възраст и сега се развиваш най-интензивно така, че не е странно да си пълна .. Стани на 18-20 и почвай с диети ама не и сега .. Само със спорт без ограничение на храната (ама все пак не да преяждаш) .. Това е решението ако толкова искаш
Много е важно да ядеш разделно.
Примерно ако сутринта си яла плод.. на обед яж пържола... ако ти се яде шоколад можеш да ядеш примерно следобеда и вечерта можеш да завършиш пак с риба примерно, салата ...
Никога не трябва да смесваш храните.
Шоколад можеш да ядеш.. не ги слушай какво ти говорят.Организмът има нужда от абсолютно всичко особено на тази възраст. Но гледай да не прекаляваш, защото многото шоколад не е полезен.
Също е важно да ядеш често, но по малко.
Не гладувай!
Пий много вода или сега както е лято.. можеш да си направиш айрянче, сок от портокал и т.н., но забрави за кола, фанта и т.н.
Сутрин ставай рано ( 6 часа примерно .. аз така правя ) и ходи да тичаш някъде на подходящо място ( стадион, парк... )
Карай колело вечер.
Разхождай се с приятели...
Яж повече плодове!!! Особено за този сезон ако обичаш диня - яж! Тя пречиства организма.
Можеш да скачаш на въже, да въртиш обрач. Да ходиш да плуваш някъде (ако те е срам - недей.. ). Ако си в къща можеш на ден да слизаш и да се качваш 10 пъти повече от обикновено..
Прави упражнения за стягане.. нали не искаме все пак да ти увисне кожата?- коремни преси примерно... първия ден започни с 60 коремни преси и с всеки изминал ден качвай с още 20 отгоре.. ако са ти много, можеш и с по 5-10-15... колкото искаш.
Има много упражнения в интернет. Поразрови се и ще намериш.
Надявам се да съм била полезна..![]()
Не мога да разбера защо искаш да отслабнеш? Много си си добре 64кг за твоите години. Но ако твърдо си решила мога да ти препоръчам Фет Бърнър. Най-добре се консултирай с лекар преди да почнеш да взимаш каквото и да е за да си сигурно че ще ти понесе. Фет Бърнърите можеш да ги намериш както в аптеките така и в фитнес магазините. Най-добрият който в момента е на пазара е OxyElite Pro на USP Labs но задължително се консултирай с лекар преди това понеже е доста силен и с него за по-малко от месец ще отслабнеш доста.
и на мен ми е много интересно къв е тоя фитнес .. може би си го сънувалПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле разсмивате ме ..
Не спазвай диета за 1-2-3-4-5 седмици, а промени тотално начина си на хранене - изключи газираното, макдоналдс, КФС, събуей и т.н., не яж мазни банички, тутманици и т.н. от баничарничките, смения белия хляб с пълнозърнест ( хляба е много полезен и не трябва да се изключва от дневното меню). Пий по минимум 2 литра вода на ден, наблягай на плодовете и зеленчуците, домашно приготвената храна (но избягвай пърженото); от месата яж много пилешко, риба; хапвай ядки - орехи, бадеми, сушени плодове (изключително добре заместват шоколада, а и са много по полезни
и по-евтини ). Пий прясно мляко, зелен чай (богат е на протеини и други полезни за организма неща), хапвай кисело мляко и яйца. Сладолед си хапвай, но не прекалявай
И НАЙ-ВАЖНОТО : СПОРТУВАЙ!![]()
Аз лично се придържам г/д към този начин на хранене и карам колело всеки денПробвай и ще даде резултати. Успех!
женско
Happiness is a journey, not a destination...
Не спазвай диета за 1-2-3-4-5 седмици, а промени тотално начина си на хранене - изключи газираното, макдоналдс, КФС, събуей и т.н., не яж мазни банички, тутманици и т.н. от баничарничките, смения белия хляб с пълнозърнест ( хляба е много полезен и не трябва да се изключва от дневното меню). Пий по минимум 2 литра вода на ден, наблягай на плодовете и зеленчуците, домашно приготвената храна (но избягвай пърженото); от месата яж много пилешко, риба; хапвай ядки - орехи, бадеми, сушени плодове (изключително добре заместват шоколада, а и са много по полезни
и по-евтини ). Пий прясно мляко, зелен чай (богат е на протеини и други полезни за организма неща), хапвай кисело мляко и яйца. Сладолед си хапвай, но не прекалявай. Шоколад по няколко блокчета на ден също може. Той е полезен, но с мярка.
И НАЙ-ВАЖНОТО : СПОРТУВАЙ!![]()
Аз лично се придържам г/д към този начин на хранене и карам колело всеки денПробвай и ще даде резултати. Успех!
женско
Happiness is a journey, not a destination...