.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

на какво се дължи..

Здравейте,
    През февруари ми дойде на 19,март ми дойде на 25,закъсня ми щото бях настинала нещо,а сега пак ми закъснява...още не ми е дошло а и пак бях болна де... не знам на какво се дължи а си имам всички симптоми..не съм си правила тест защото изтръпвам при тази мисъл но според вас има ли смисъл да се притеснявам,гърдите си ме болят,даже повече от вчера вече нямам търпение да ми дойде че само ям сладко...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може да се дължи на много неща - променливото време; това, че си била болна; или пък да си имала разни притеснения. Щом имаш всички симптоми, значи в близките дни ще ти дойде, няма къде да ходи.
    Welcome to the Jungle...

и аз така мисля,мерси за успокоението

Не се притеснявай, моя цикъл също не е редовен.
    And I would've done anything for you
    To show you how much I adored you
    But it's over now
    It's too late to save our love
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Авторке, това което не споменаваш е дали си имала рисков контакт. Тогава единствено има повод да се притесняваш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да не би просто да имаш по-дълъг цикъл - 34 дни ако не се лъжа. Ако е така, то реално закъснението ти е 2-3 дни.

В опит да се изразя по-деликатно : Ако на накой хубостник войничетата са разбили портата на твойта крепост и са си направили купон в парка... най-добре си купи един тест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си