.
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx Виж мнението
    Че защо пък точно през компютъра леле вие съвсем се разплухте,освен ако не си програмист,друг наин за лесни пари чрез компютър няма,а същност пробвай се в някое кафе,все някъде ще те вземат,не си чак толкова малък/ка.
    Не е вярно! Аз печеля пари като графичен дизайнер от къщи. Правя лога, банери и тн. и ми плащат добре. Може и да си уеб дизайнер. Също печеля пари като намирам клиенти за флаш банери в различни сайтове. Аз лично работя за торент сайтове, където посещаемостта е голяма. Работи се на процент. Нормалния е 10-30%, най-често се работи на 20% от сумата на банера всеки месец, докато е на сайта-ако банера на месец е 100лв и е качен за 6 месеца, ти в продължение на 6 месеца взимаш 20% от 100лв всеки месецно. Намираш им 4/5 клиента и това са супер допълнителни доходи. Ако работиш към други сайтове ще взимаш още повече. Аз работя към 3 и си взимам добри пари. В който и да е сайт винаги се търсят такива хора, понеже фирмата всъщност нищо не ти плаща. Ти намираш клиенти, които единствено внасят пари във сайта, а ти си взимаш процента, така фирмата нищо не губи и без проблем и да имат 50 такива човека, пак ще те вземат, понеже те печелят от реклами-колкото повече, толкова по-добре за тях.
    Ако имаш добри познания по графични програми като CorelDraw и PhotoShop може да пробваш да работиш като freelancer и да участваш в конкурси за проекти за изработка на лога и тн. Много добри пари са.
    Ето и една идея, която хем те забавлява, хем печелиш пари от къщи. Играеш компютърни игри и ти плащат за това. Пробвай да се регистрираш тук: http://www.anno1777.com/index.php?i=347324
    Това е икономическа текстова игра. Водиш битки и печелиш пари, купуваш къщи, пускаш ги под наем и печелиш, взимаш роби и пак печелиш, работиш (работата се върши сама за определено време) и за всеки час ти плащат. Заверяваш си профила и всеки ден получаваш 2,50 бонус. Ако 5 последователни дни работиш (както казах е автоматично и не изисква усилия от теб, по-големи от това да кикнеш "work") получаваш 25лв и така на всеки 5 дена. Добри допълнителни доходи са, за да се развличаш пред компютъра.
    Последно редактирано от Zyra : 10-20-2012 на 14:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си