.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Пловдив

Пукната кост или ??

Здравейте имам следния проблем: Преди два месеца мисля, че станаха вече, като играх футбол два пъти ме настъпаха по палеца на крака и след мача ми беше леш.. Вечерта ми беше подут и посинял и ме болеше доста.. След няколко дена синината отмина обаче остана леко подут в сравнение с палеца не другия крак.. И така вече втори месец ми е подут и ме боли като го свия или например като застана на пръсти за лицеви опори и го натоварвам пак ме боли... Все не ми остава време за лекар ама май ще трябва да отида.. Според вас може ли да е спукана коста или
    И аз винаги ще копнея за плътта ти , винаги ще жадувам кръвта ти...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Честно казано не знам .. най-добре отиди на лекар

Според теб ние как можем да сме сигурни дали си си пукнал костта или не?
    За лекар ВИНАГИ трябва да имаш време.. здравето е най-важно. Пък и щом не можеш да го сгъваш, боли те и е подут -> може наистина да е пукната кост, дори може и нещо друго да е.
    Както имаш време да пуснеш тема тук и да чакаш за отговори, така можеш да идеш да те прегледа специалист. Айде пораснете малко.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Аз бях така на кутрето. Беше ми синьо, че и с оттенъци на лилаво.
    Нищо не направих, стоях си 2 седмици и трудно го сгъвах. Ама го бях пресекла яката. Ти все пак иди на лекар, нищо не е сигурно.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Дръпни си го напред докато пукне
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Дръпни си го напред докато пукне
    не давай такива идей,само специалист може да упражнява каквито и да било физически манипулации,моето мнение е,че просто е навехнат,преди и аз имах такъв проблем,тренирах карате и при удар бях си изкълчил палеца на десния крак,беше подут около месец,болеше ме около 6 месеца че и повече,но ходих при ортопед и той ми каза че няма какво да направи,имало равиант да го обездвижи,но трябвало да ми гипсира целия крак,аз отказах ест,той го въртя,сука,дърпа и вика еми кво да ти кажа просто е пресрещната дисталната фаланга и е нарушена капсулата,и нищо не съм го правил,малко ме болеше като го движех,но ми мина и сега малко е калцирало в сравнение с левия палец

Не съм лекар,но помня нещо от предната година.

Имахме физическо.Караха ни да се качим догоре на шведската стена и да слезем.Аз се качих догоре без проблем,но при слизането не улучих 3-то стъпало и паднах.При падането си настъпих левия крак с десния.Палеца на левия крак посиня ужасно и като стъпвах болеше.На следващия ден отидохме на лекар и докторката ми каза да си направя ренгенова снимка.Направих си.Докторът(дето направи снимката) прегледа ренгеновата снимка и каза,че пръста ми е леко навехнат.Сложи ми лекопласт и се оправих.

За всеки случай майка ми го беше питала дали е възможно чрез много настъпвания костта да се пукне.Той ѝ отговорил,че това е много малко вероятно.

Така,че според мен по-добре отиди на лекар...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    костите да не са ви от пластмаса? най-вероятно просто е отекъл и не минава, щото не го оставяш да почива.

а аз иначе търча из нас много често..и със засилка без да искам се ударих брутално в рамката на вратата и малкия пръст сигурно 3 месеца ми беше червен-син-лилав-жълт-зелен иди на лекар все пак : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си