.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    България

всичко се обърка

Малко след изпитите за кандидатстване след 7ми клас се запознах с едно момче,който щял да бъде в моя випуск в гимназията.Той беше единственото момче,което се държеше с мен като момиче(имам предвид момчетата от стария ми клас не ме харесваха и все намираха причина да ме обиждат).С него си писахме цяло лято и като почна учебната година се държахме сякаш не се познавахме.Но все пак го харесвах.Запознах се и с други момчета от гимназията.Те също ме харесваха.Имаше едно момче пънкар супер готиния.С него станахме най-добри приятели.Той досега е имал 2 приятелки и с двете се задържа точно 2 месеца.Една от тях беше най-добрата ми приятелка.Той много я нарани и аз бях единствената,която и предложи рамото си.Това момче започна да показва много топли чувства към мен и моята приятелка ми се разсърди и никога повече не ме погледна.Той започна да ми прави намеци,че иска да бъде с мен.Разбрах,че и аз искам да бъда с него и тръгнахме.задържахме се 1 месец.Беше много хубаво,но има едно момиче от моя клас,която му предлагаше трева и той даваше последните си пари за нея.Имах усещането,че той вече не ме обича и мислех да го зарежа преди и мен да ме нарани.Веднъж неговия най-добър приятел ме тестваше(предлагаше ми да тръгнем и да забравя за гаджето ми) повярвах му,но не можах да тръгна с него защото нямах чувства към него.Побърках се,той не ме оставяше на мира.Накрая реших да му кажа,че ще зарежа гаджето си заради момчето с което се запознах лятото(той показваше интерес към мен).И ей така за секунди всичко рухна.Разбрах,че ме тества и приятелят ми е при него и четеше целия ни чат.Той ми каза,че не иска да ме вижда повече,че съм мъртва за него.Това много ме нарани,плаках,разбрах,че съм лудо влюбена в него.Той ме накара да повярвам,че съм единствена за него.Казах му,че го обичам толкова силно и не мога просто ей така да забравя за него.Искахме да се съберем,но на него му е било трудно да бъде с мен като знае,че харесвам друг.Караше ме постоянно да чакам за да ми даде отговор.минаха 2 седмици и не ме е погледнал още.Накрая не издържах и му се развиках по телефона и го обиждах.Прие всичко на сериозно и предпочете тревата пред мен.Знаеше,че не ми харесва,но продължаваше да пуши.Аз продължавам да го желая повече от всичко на света и той го знае.Как да си го върна обратно???Като го гледам как ме игнорира и предпочита наркотиците ми се къса сърцето.

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    еми така е като се запознавате в скайп
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Град
    Плевен
    Как можеш да си гадже с такъв човек .. нали знаеш че с какъвто се събереш такъв ставаш ! Зарежи го ! Покажи му че не ти пука !

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Хмм, аз мисля че първо той трябва да спре тревата, а после да си поговорите за всичко между вас, но според мен не е добре да излизаш с човек който пуши трева

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    нямам намерение да го чета тоя пост...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си