.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Приятели ?!

Здравейте ! Значи моят проблем е двамата ми приятеля.. Да, може би ще кажете - Приятелство между момчета и момиче не може да съществува! - Но не е така! Въпросът е в това, че за единият от тях, всичко казано от мен, започна да му звучи като така наречената "сапунка". С другият бяхме скарани повече от 6 месеца, но се сдобрихме. Всичко беше перфектно, но се развали.. Започна да им става скучно с мен.. И точно този, който споменах по - горе, ми го каза в очите.. Преди 15 мин. разбрах, че момичето, от което ги ревнувам най - много, има около 100 снимки с тях, от които една е на профила и.. И на всичкото отгоре са я добавили като сестра.. За FaceBook става въпрос. Да, знам че повечето от живота на тийнейджърите преминава през този сайт, но просто това е случай, който много ме нарани! С момичето си имаме общо минало и те ми казваха че не им е приятелка, че им е само за обарване и т.н. И сега какво? Не знам дали го правят само защото знаят че по този начин ме дразнят и нараняват, или наистина са станали приятели.. Хора много тъпо звучи, знам, но за мен наистина е важно защото много ги обичам и не искам да загубя приятелството си с тях! :X Какво да направя по този въпрос? Да ги накарам да ревнуват по някакъв начин, или да не правя нищо?
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Супер фен Аватара на radeberger
    Не виждам нищо нередно в това, да си имат и друга приятелка освен теб.

Нямам в предвид това.. Те го правят нарочно! Само за да ме дразнят.. И знаят че така много ме нараняват.. Просто не разбирам какво не ми е наред та да ги ревнувам толкова много от нея.. Може би е заради миналото... :S

Не можеш да бъдеш сигурна, че го правят само за да те дразнят.
    Не си единствения човек на света.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Да, съгласна съм с теб. Не съм единствената на света, но съм повече от 90% сигурна че е само заради това!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Е че ти сама си отговори на въпроса, тогава ние как да ти помогнем? Знам че си объркана, но не ги познаваме и с нищо не можем да знаем какво става. Не прави нищо, те ако искат, ще те потърсят и т.н.

Град
    SоfiЯ
    намери си и ти други приятели...

добре де, а какво ти е направила тази другата? ето аз как ги виждам нещата :
    имаш двама приятели . те имат други приятели . един от тях е едно момиче . добавят я като сестра . и с това те карат да ревнуваш? ако са ти истински приятели, няма да го правят при все, че на теб не ти е приятно, а можеш и да си внушаваш само ..
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

мноо са вживавяваш
    дразни ги и ти

"дразнят те" защото виждат че те е грижа за тях (малко или много се опитваш да ги накараш да мислят постоянно само за теб) това рефлектира върхо тях и тъй като мъжкото мислене е малко по ограничено от женското те се опитват да ти покажат че не си "единственната" ,може и дори някой от тях да има чувства към теб но да незнае как да ги изрази и единственото кото му идва на акъла да е по някакъв начин да те накара да ревнуваш .... незнам !! Момчетата дразнят момичетата (просто защото момичетата обичат да се вкарват в някви филми и да се чудят кво става)
    bublin' all over again ...

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Намирисва ми на "любов" на подсъзнателно ниво .. , звучи тъпо, но аз така си го обяснявам... (това е един период на отричане, въпреки че дълбоко вътрешно в теб усещаш, че е така)

Твоята приятелка може да е малко по разгонена от тях и да е станало нещо повече от обарване (а ние хората сме като коне с капаци).. пък и кво те бърка, намери си други приятелчета по готини и по свежи

п.с. ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА Е ПО-СИЛНО ОТ ЖЕНА С ЖЕНА!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

NeENormalen - Имам много други приятели, но само на тези наистина мога да разчитам до краен предел.. :X Мда, обичам ги много! Дори единия повече от другия, което не е правилно, но е така. Просто за тях всичко казано от мен започна да звучи като "сапунка".

0shy - Казваха ми, че единият от тях има чувства към мен, но се съмнявам защото ако има или се прикрива твърде добре, или просто няма такова нещо!

bazukataaaaa - Дразня ги! Но не знам до колко е ефикасен "плана".

youarehotnyouarencold - Момичето един ден ме прегръщаше, на другия ден ме псуваше.. По едно време не издържах и стана грандиозен скандал между нас двете.. А и те постоянно ми казваха че им е само за забавление това момиче.. Очевадно не е така!

wartus - Работя по въпроса!

Fiction7577 - Благодаря за съвета! Ще почакам, за да видя дали изобщо държат на мен, или не.

Е, ако си толкова сигурна, че го правят нарочно, просто не им обръщай внимание.
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Намирисва ми на "любов" на подсъзнателно ниво .. , звучи тъпо, но аз така си го обяснявам... (това е един период на отричане, въпреки че дълбоко вътрешно в теб усещаш, че е така)

Твоята приятелка може да е малко по разгонена от тях и да е станало нещо повече от обарване (а ние хората сме като коне с капаци).. пък и кво те бърка, намери си други приятелчета по готини и по свежи

п.с. ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА Е ПО-СИЛНО ОТ ЖЕНА С ЖЕНА!!!
    ооо да съгласна съм имам си такова приятелче от противоположният пол и наистина е по-яко отколкото приятелство с др. от твоят пол

Иначе по темата... някак несериозни ми се струвате. Тяхна работа си е с кой дружат и с кой не... Все едно ние да сме приятелки и да ревнувам за това, че си имаш още някоя добра приятелка. Някак си си мисля, че не са само приятелски твоите чувства. Ако искаш да ги задържиш продължи да се държиш с тях както преди и всичко е тип топ.. явно си се променила и за това си им "скучна".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си