.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Геритамин Нео, суха кожа от него?

Понеже чух че доста помагал на някой хора за кожата, взех да го пия и аз, понеже имам лишеи и ми е суха кожата на лицето. от 4 дена го пия но всякаш и той самият изсушава още повече кожата ми. Когато изкочих от банята цялата ми брада бесхе бяла и суха, както и бузите. Та се чудех дали някой има подобен проблем с тоя геритамин?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    реши ,че за 4 дни има видимо действие..абсурд
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Кожата не ми е ставала по-суха, но апетита много ми се увеличи и спрях да го пия При всеки различно действа...
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Аз го пия вече втори месец, но нямам оплаквания от него.
    За четири дена няма как да подейства.Резултат може да се забележи след около един месец.Ако кожата ти е толкова суха може да отидеш на дерматолог или да си купиш някакво кремче, но спокойно можеш да продължиш да си пиеш Геритамина.

Повече от фен
    Хм. Прочетох още нещо за него, което ме притеснява. Че овеличава растежа на космите, и то по цялото тяло. Това е предимното, което ме спря да го пия. И без това си имам, не ми трябва още напредък... ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си