та така....знам че такова въпросче вече има но в отговорите ви не успях да намеря точното решение...
с моя приятел ходим от скоро и по характер си пасваме идеално...мислех си че не съм повърхностна и това ми стига но се оказа че явно за мен външният вид е по важен....знам че е глупаво но не мога да съм повече с него...дори когато се целуваме или прегръщаме усещам че ми е гадно защото не съм привлечена от него/той не е красив/ и ме е срам от него пред приятели....иначе характера му е точно като за мен....смятам че щом физически не ме привлича трябва да сложа край....знам че трябва да бъде очи в очи и искам да си останем приятели но не мога да му кажа истинската причина поради която го зарязвам....не мога да изтърся тъпа реплика от сорта на"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно".......найстина не искам да го нараня найстина държа на него....имам чувства към него...приятелски разбира се!
проблемът е че и той ме обича безумно много и това прави всичко още по-трудно....моля ви кажете как да скъсам с него?