Бъди пич, кажи му го ясно и точно, няма да си останете приятели, както и да му го кажеш, лично аз бих те уважавал повече ако ми кажеш истината, а не ми увърташ, освен това, ако му овърташ а не му кажеш истината може да те преследва. 100 човека тука могат да те нареждат, да ти казват, че си тъпа и такива глупости, ама външния вид също си има значение, квото и да си говорим, освен това който и да послушаш няма да мине добре, приеми го, действай бързо да минава, той ще се депресира, това не можеш да го промениш, ама ще му мине.Ей това не мога да разбера всички тук, а и попринцип в Българските форуми, кво я наливате, тя да не би да пита "Тъпа ли съм, че искам да скъсам с него" или "Какво мислите затова", темата е ясна, въпроса също, кво наливате, кво давате акъл, иска просто съвет как да скъса с него, така го чувства, така го прави, всеки си е различен, понякога не може да се преоодолее това, кво се правите всички на морални и интересни не мога да разбера, а до авторката, казах ти вече какво смятам, че трябва да направиш, сама си реши, ама резултатът ще е горе-долу същия. Айде със здраве!