.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Град
    софия

как да скъсам с него

та така....знам че такова въпросче вече има но в отговорите ви не успях да намеря точното решение...
    с моя приятел ходим от скоро и по характер си пасваме идеално...мислех си че не съм повърхностна и това ми стига но се оказа че явно за мен външният вид е по важен....знам че е глупаво но не мога да съм повече с него...дори когато се целуваме или прегръщаме усещам че ми е гадно защото не съм привлечена от него/той не е красив/ и ме е срам от него пред приятели....иначе характера му е точно като за мен....смятам че щом физически не ме привлича трябва да сложа край....знам че трябва да бъде очи в очи и искам да си останем приятели но не мога да му кажа истинската причина поради която го зарязвам....не мога да изтърся тъпа реплика от сорта на"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно".......найстина не искам да го нараня найстина държа на него....имам чувства към него...приятелски разбира се!
    проблемът е че и той ме обича безумно много и това прави всичко още по-трудно....моля ви кажете как да скъсам с него?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Така като гледам си толкова повърхностна,какво ти пука дали ще го нараниш или не.Остави го момчето час по-скоро не го заслужаваш.

Както беше написала една съфорумничка измисли нещо-че заминаваш за африка,ще ставаш монахиня или нещо от тоя род.

А знаеш ли,че мен ме е срам да казвам някъде по някой път,че съм българин заради ей такива като вас повърхностни хора .Закво си с него като не си привлечена "физически" от него? Боже ама и вие сте едни ... а сега гледаш да не го нараниш а?Е Нека да ти е за УРОК! Боже Боже до къде стигнахме...щом ти пасва по характер кво ти пречи бе момиче.. и аз не съм красив пък какво имаше момичета дето ме харесваха такъв какъвто съм(т.е ме харесват по характер) и бтв за кво те е срам от приятелите ти?За мен лично външния вид не е важен,стига половинката да ми пасва по характер,да не е лигава др.др...

Град
    софия
    знам че съм повърхностна ноо найстина искам да не го нараня и ДА пука ми! той не е момчето за мен но пък е идеален приятел! аз съм тъжна и отчаяна защото не знам какво да правя а ти ме съветваш да му кажа че ставам монахиня! или че заминавам за Африка - ние сме от едно училище....

Град
    софия
    добре добре ясно-схванах но и да ме мразите няма да се променя....просто искам съвет! да не мислите че ми е приятно! до скоро и аз си мислех че характера ми е достатъчен мотив да обичам някого....просто не се получава!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от mariii
    аз съм тъжна и отчаяна
    Доста тъжно е че не оценяваш момчето,да.

Тогава задействай план Б и кажи,че си лезбийка.

На колко години си?

Град
    софия
    това за лесбийката ли е вариант Б - и на следващия ден цялото даскало да ме гледа странно....не мерси!
    на 15 съм!

Естествено... на колко да си ... а поне момчето на колко е?
    бтв момчето заслужава наистина нещо по-добро..освен ако не се промениш и вразумиш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щом не го виждаш с очи, които го правят красив - нямаш чувства към него. Никакви.

Както и да го кажеш - няма да го приеме добре. Не му казвай истината. Не е заслужил някоя патица да го сдухва, че не бил хубав. Кажи му, че си изстинала и той няма нищо общо с това. Кажи му, че ти е такъв период в живота. И бягай да се хванеш с някой кух, повърхностен и емоционално-изоставащ красавец.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Такамммммммммммммммммммм
    1) Ти си пр*ста уличниц*. Не те ли е срам! Дано този пост наистина те вкара в правия път:

Първо. Ти определено искаш да имаш гадже - мускулест културист, който да ти дава цялата си любов. Е, приятелко, таквози животно нема. Ако наистина мислиш, че ти е гадно, кажи му го без раздяла. Например, ако не е мускулест, а анатомичен скелет, просто му кажи (ще го наричам Иванчо):
    " Е, Иванчо, оди на фитнес (не бе, да не земеш тъй да му кажеш)"
    Просто го промени. Нали това е тайното ви бойното изкуство
    А ето и специален поздрав:
    (Eminem - Lose Yourself):
    You only get one shot, do not miss your chance to blow
    This opportunity comes once in a lifetime yo

Може и никога да не откриеш такъв. Недей.

2) Може би тук щеше да пише как да му откажеш, но помислих, че не е нужно, защото и ти би трябвало да си човек

Бъди пич, кажи му го ясно и точно, няма да си останете приятели, както и да му го кажеш, лично аз бих те уважавал повече ако ми кажеш истината, а не ми увърташ, освен това, ако му овърташ а не му кажеш истината може да те преследва. 100 човека тука могат да те нареждат, да ти казват, че си тъпа и такива глупости, ама външния вид също си има значение, квото и да си говорим, освен това който и да послушаш няма да мине добре, приеми го, действай бързо да минава, той ще се депресира, това не можеш да го промениш, ама ще му мине.Ей това не мога да разбера всички тук, а и попринцип в Българските форуми, кво я наливате, тя да не би да пита "Тъпа ли съм, че искам да скъсам с него" или "Какво мислите затова", темата е ясна, въпроса също, кво наливате, кво давате акъл, иска просто съвет как да скъса с него, така го чувства, така го прави, всеки си е различен, понякога не може да се преоодолее това, кво се правите всички на морални и интересни не мога да разбера, а до авторката, казах ти вече какво смятам, че трябва да направиш, сама си реши, ама резултатът ще е горе-долу същия. Айде със здраве!

Град
    софия
    не мога да разбера какъв ви е проблема....найстина в началото имаше привличане но това беше първата седмица....сега найстина нямам чувства към него!!! и не всички красиви са кухи! просто вие не знам защо не можете да повярвате че има и повърхностни хора! не съм единствена! няма смисъл да ме съдите....няма да се вразумя...и не искам...единственото за което ви помолих беше един съвет как да го зарежа без да го заболи! толкова ли е трудно да ми дадете един смислен съвет без да ме съдите?

Град
    софия
    и нека да стане ясно-това че според мен тоя не е красив не значи че си търся някой мускулест или пък със сини очи и руса коса....благодаря за някои коментари

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няма начин да зарежеш някого и на тоя някого да не му е кофти. Просто му кажи, че чувствата ти вече ги няма.

А на мен ми е много интересно колко от тези, които скочиха срещу авторката, биха поддържали интимна връзка с човек, който не ги привлича физически?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

обясни му, че нямаш чувства и мислиш, че няма смисъл да го залъгваш повече.

а иначе е нормално да го избираш по това колко те привлича и да го зарежеш, когато спре да те привлича. подкрепям тука.

Град
    софия
    много мерси за последните няколко коментара но сигурно не мога да се надявам на приятелство с него....

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Такамм.. кажи му следното .. кажи му че нямаш чуства кам него и вече не го харесваш.. но ОБАЧЕ му кажи също че искаш да си останете приятели. УСПЕХ ..
    ESL !!!

Явно, че съм сгрешил, но иначе:

2) Просто му го кажи директно, без задръжки, няма да сте си приятели, ама ко моа да напраа са (най-добре му кажи по фб, скайп или нещо друго такова, поне няма да видиш как ще загине кто натровено цвеке)

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
    Явно, че съм сгрешил, но иначе:

2) Просто му го кажи директно, без задръжки, няма да сте си приятели, ама ко моа да напраа са (най-добре му кажи по фб, скайп или нещо друго такова, поне няма да видиш как ще загине кто натровено цвеке)
    да му кажа по скайп - това не е вариант! ще е тъпо от моя страна да го зарежа така....да загине ли каза ужас....

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    В очите е най-добре
    ESL !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кажи му по - скоро, но недей да казваш истината (много ще го заболи) .. измисли нещо друго от сорта на това, че просто не смяташ, че си пасвате или нещо такова ..

п.п. сичките много знаете да храните ама се обзалагам, че половината от вас са го правили двойно по - тъпо ..

^да бе, в тоя форум само ти обясняват колко си тъп/а и ограничен/а. Момичето иска съвет.. Пф.. Ми миличка просто му кажи, че нямаш чувства към него и няма смисъл да се залъгва повече. Приемаш го само като приятел. Жестоко се съмнявам да си останете приятели, но кой знае. Айде успех

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Щом те харесва ще го нараниш. Кажи му истината.

Re: как да скъсам с него

Цитирай Първоначално написано от mariii
    т"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно"
    Т'ва ме хвърли в джаза. Принципно не би му го казала в очите, ама дори да си го мислиш е яко тъпо. "Аз съм толкова сладка..." Еми, ок. Като си толкова сладка си намери някой на твоето сладко ниво, защо тръгна с горкото момче? И не го лъжи, че ще си останете приятели, защото за него т'ва вероятно ще се окаже непосилно.
    Кажи му, че искаш да си сама, че търсиш себе си, че си лесбийка, ако щеш, ама не му казвай, че не те привлича. Т'ва може да му нанесе сериозна травма на самочувствието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си