- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да скъсам с него
1. Да искаш от човек, който има чувства към теб да си останете само приятели, значи да го нараниш още повече и да продължаваш да го нараняваш много време напред.
2. МНОГО си повърхностна, искам и аз да ти го кажа, чувствам се по - добре.
3. Не ти пожелавам да намериш някой, който е точно като за теб физически, но да е възможно най - груб с теб, но това ти трябва, за да разбереш какво имаш...
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
След като не те е привличал "физически" , от какъв зор си започнала да се занимаваш с него?!Дали не ти харесва да си харесвана,да разиграваш хората?!
Според мен , ти ама по никакъв шибан критерии не го заслужаваш.
Може би дори ти пожелавам,искренно да си намериш майстора.Дано тогава започнеш да цениш човека до себе си, такъв какъвто е.
ПС:Когато попаднеш на "поредния" , който ще ти разбие сърцето защото като характер е пълен задник....ще има да съжаляваш.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Разбирам те идеално, защото и аз съм минала през нещо такова. Адски кофти е. Не мисля, че те прави повърхностна- външният вид наистина е от значение. Тези, които разправят колко си била повърхностна не мисля, че някой (давам пример) кривоглед, нечистоплътен, пъпчасал и прочие ще ги привлича физически... Айде моля ви се стига глупости.Първоначално написано от mariii
![]()
![]()
Кажи му на момчето, че нямаш романтични чувства към него... че може би си объркала любовта към приятел с тази към гадже(баси тъпата дума). Кажи му какво чувстваш, но не му казвай, че не те привлича, защото наистина това ще е голяма травма за самочувствието му. За всеки се намира половинка- явно не ви е писано да не се получи, но пък ако няма да си ти с него, ще е някоя друга така, че не се притеснявай няма да си му последната.
И все пак никой не попита, явно ще бъда аз.
Той е грозен по природа (според теб, разбира се) или просто не се поддържа - мазна коса, мирише и прочие.
Ако е грозен (според теб) :
1) Скъсай с него възможно най-бързо. Кажи му например, че не го харесваш
2) Дано си намериш груб, тъп и неграмотен красавец.
Ако не се поддържа :
1) Или го зарежи.
2) Или му намекни по някакъв начин.
И хора, да ви питам нещо. Защо тръгвате като се познавате от СЕДМИЦА. !?
Аз само не мога да разбера за кво наливате само момичето. Ок не и харесва - не и харесва. Не е влюбена - ми не е.
Тя не ви пита за вашето мнение относно нея, а вашето мнение относно ЗАДАДЕНИЯ ВЪПРОС.
Как никой не се научи...пфф.
Иначе:
Първоначално написано от SisiStrange
Когато късам с някой,но не искам да кажа точната причина винаги казвам,че има друг ... Според мен е добър вариант,но ти си решаваш ... Нападките въобще не са правилни,защото ако няма физиечско привличане,то защо въобще да има връзка ок ... разговорите и смешките ги има амаа .... като тръгнат да спят ... кво ще става ще се смеят само в леглото и нищо така ли ... Много е важно да има физическо привличане ама адски много !!!!
Ти просто не знаеш какво имаш.. И не цениш хората до теб.. Стига да не съжаляваш след време,че си загубила такъв като него..
И да ,веднага го зарежи,защото той не заслужава такава като тебе.. Повърхностна си и още как.. Пък и плюс това: щом не те е привличал физически,за какво въобще си се обвързала с него ? В началото го имало ? Ама то тези чувства ако са били истински,нямаше да изчезнат току-така..
Както и да е.. Кажи му ,че има друг или просто нямаш чувства към него и няма смисъл да сте заедно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+30 ...Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Точно.Първоначално написано от TheBeliever
Не те прави повърхностна. И не знам как всички решиха, че щом е несимпатичен е умен... или че иска мускулест красавец със сини очи.![]()
не съм го написала защото съм някаква с голямо самочувствие а просто за да ви кажа че това не мога да му го кажа и това беше един вид шега....никога няма да кажа на когото и да било подобно нещо...Първоначално написано от TheNewReligion
Напиши ми на ЛС скайпа му![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
много от вас ме попитаха защо тогава съм тръгнала с него - когато някой те харесва толкова колкото той мен е нормално-но явно съм объркала приятелската любов с истинската....пък и до една степен приятелките ми ме натискаха като ми казваха че сме сладка двойка той бил точно като за мен....и за да стане ясно НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ СЕДМИЦА! не знам дали вие или аз нещо съм ви объркала....до тук от 30 мнения - 10 съвета....интересно ми е вие как късате с гаджетата си?
за какво ти е скайпа му?Първоначално написано от kireca
Апф я се стегнете не мисля че на тия години ше ходя да се женя за да гледам всичко в даден човек и накрая външността... Не че за мене тя е най-важното, ама кво упреквате момичето!
Просто му кажи, че не върви не искаш да го нараняваш и искаш да останеш за малко сама нещо такова :]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Истината е, че не ти пука за него като човек и не те бърка дали ще страда после. Просто сте от едно даскало и ще те гризе гузната съвест всеки път като го виждаш. Няма да можеш да спиш и за това гледаш да замажеш положението, за да ти е добре на ТЕБ после. Ако беше просто непознат, който няма да срещнеш никога повече сега нямаше да пишеш темата. Другата истина е, че няма как да го не го нараниш, но хахахах за теб той е перфектният приятел. Наистина или си твърде наивна, или твърде нагла, за да мислиш, че след като си постъпил така с някого той ще иска да поддържа каквито и да е отношения с теб. Напротив, нормално е да се пази, за да не се превърне в някой като теб след като вече му е ясно що за стока си. Сърбай си попарата, едно от най-важните неща в тоя живот е да си поемаме последиците след лайното дето сме изцвъкали.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
защо изобщо си тръгналла с него ??Първоначално написано от mariii
посетете сайта ми twilight.alle.bg не е само за здрач
hyc=xaahyxexahyehehey
Първоначално написано от Sh@d0w
само недей от страх да го правиш по скайп,със смс и т.н. .. тва е най - важното,пък все ще измислиш какво да му кажеш..при всички случаи няма да му стане приятно,но ще го преживее :]
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Това е адски нагло,просто...И детинско.Първоначално написано от reni7o0o
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Vij sq, zaebi gi tiq deto prikazvat che si kuchka ili nqkvi dr prostotii![]()
Vse edno te shte hodqt s momiche koeto ne gi privlicha .. aide aide. Opitala
si... ne se e poluchilo , i kvo sluchva se !
Vajnoto e che mislish za nego.. da ne go naranish !!!
Az sym v pochti syshtata situaciq katto tebe.. no vse oshte ne chak taka seriozno da hodim.
Tova koeto bih te posyvetvala e ili da mu kajesh istinata, koeto shte go narani (no nqma kak) ili prosto da mu pokajesh po nqkakyv nachin che si ohladnqla kym nego(
Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се изруся!
Просто му признай, че си повърхностна егоистка и че нямаш чувства към него. Извини се, че си му загубила времето и най-добре не го търси повече. Особено, като разбереш, че никой не се интересува от теб.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абе, по-назад бях чела, че всички красавци са тъпи... е, не е така
По-темата:
не увъртай, бе момиче! Изправи се пред него и му кажи истината! Приятели - няма как да останете,но щом си толкова повърхностна, май няма да ти пука особено...![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.