.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ооо да случвало ми се е, неведнъж... Нагласила съм се, само чакам да звънне телефона и да чуя "Мило, пред вас съм" Дрън дрън! Чакам си аз, чакам ли чакам.. Е накрая все пак звънна телефона... "ами имам проблем вкъщи и няма да успея" ... Въпреки, че той не беше виновен, пак се почувствах гадно, е сигурно ви е познато чувството.
    Друг път просто беше "забравил" че трябва да излезем .. "Влизам да се изкъпя и след 20 мин съм при теб" Окей, чакам аз 1-2 часа вече..... "Ами аз съм с еди кой си при еди кой си, пием бира." Лелеееееееее щях да изтрещея тогава! Добре, че се разделихме, че прекалено нерви, прекалено чудо.....
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от RainbowInTheDark
    случвало ми се е .. най-важният за мен човек да забрави рождения ми ден така че.. : )
    +
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Колко пъти... Винаги ми ставаше гадно и излизах с приятели и си оправях настроението, след което не ме вълнуваше кой ще ми звънне и кой не
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен Аватара на fen7asy
    моментът в който емо отива в мак доналдс и си поръчва ''хепи мийл''

Мега фен Аватара на babity
    Мен пък като ме перне съчмата и си се нагласям за себе си. Вземам си душ, правя си прическа, гримирам се, обличам си нещо яко и... почвам да домакинствам. Случвало ми се е да пускам прахосмукачка с 10 сантиметров ток. Но като цяло при мен по - често нещата са на обратния полюс. Разбираме се, оправям се в продължение на поне 3 часа, излизам с нагласата, че съм най - грозният съществуващ крокодил на планетата и просто с развитието на вечерта си ми идва самочувствието и нагласата и... така.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    решението е просто - както си се нагласила, излизаш на "лов".
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си