- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели ?!
Здравейте ! Значи моят проблем е двамата ми приятеля.. Да, може би ще кажете - Приятелство между момчета и момиче не може да съществува! - Но не е така! Въпросът е в това, че за единият от тях, всичко казано от мен, започна да му звучи като така наречената "сапунка". С другият бяхме скарани повече от 6 месеца, но се сдобрихме. Всичко беше перфектно, но се развали.. Започна да им става скучно с мен.. И точно този, който споменах по - горе, ми го каза в очите.. Преди 15 мин. разбрах, че момичето, от което ги ревнувам най - много, има около 100 снимки с тях, от които една е на профила и.. И на всичкото отгоре са я добавили като сестра.. За FaceBook става въпрос.Да, знам че повечето от живота на тийнейджърите преминава през този сайт, но просто това е случай, който много ме нарани! С момичето си имаме общо минало и те ми казваха че не им е приятелка, че им е само за обарване и т.н. И сега какво? Не знам дали го правят само защото знаят че по този начин ме дразнят и нараняват, или наистина са станали приятели.. Хора много тъпо звучи, знам, но за мен наистина е важно защото много ги обичам и не искам да загубя приятелството си с тях! :X Какво да направя по този въпрос? Да ги накарам да ревнуват по някакъв начин, или да не правя нищо?
Всяко лято има своята история . . . < 3