- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- омръзване?
Заедно сме от скоро. Всяка свободна минута прекарваме заедно и чувствам, че взимаме да си омръзваме..
Предложете с какво да разнообразим..
А и.. нормално ли е да се дърпаме за съвсем дребни неща? ..
П.П. На 14 сме![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Просто спрете да прекарвате всяка свободна минута заедно. Когато всеки си има свой живот и свои преживявания трудно бихте си омръзнали.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам..той се сърди като не излизам и после ми го натяква![]()
Заедно сме от толкова малко време, а имам чувството, че е минала година..
Такам..явно вие толкова много се обичате че чак почвате да си омразвате.. спокойно и аз бях така преди няколко месеца .. ще ти предложа да му кажеш че имаш много домашнии ... ии секи път така му казвай и излизай след 1-2 часа максимум.И ще видиш как набарзо няма да си омразвате..
![]()
ESL !!!
Къде ви е личния живот, бе хора?! Хвани пича и му обясни, че така ще си омръзнете прекалено бързо, даже вече сте започнали. Да се стегне и да диша малко въздух без теб и ти без него.
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
След колкото и часа да излиза, и колкото ще извинения да си намира, когато нямат какво да си кажат и им е скучно заедно - все тая.
Но щом той настоява да сте постоянно заедно значи не си му омръзнала. Просто той ти е омръзнал. На тази възраст е нормално да се влюбвате и разлюбвате за две-три седмици.
Възможно ли е да съм го искала толкова много и след две седмици и половина заедно да ми омръзне? ...
Не казвам, че нямаме какво да си кажем. Имаме. Просто преди това бяхме най-добри приятели и знаем всичко един за друг.
Искам да разнообразя някак.. споделете нещо![]()
За почти две години и половина още не сме си омръзнали и нямам под ръка никакви трикчета, освен горе споменатите - лично време и пространство. Когато имаш достатъчно време за себе си и го запълваш с интересни за теб занимания винаги имаш какво да споделиш, какво да обсъдите и т.н. Разбира се от значение са и общите интереси, хобита и планове.
Но да си омръзнете на третата седмица - за това лек нямам. Първите седмици обикновено са времето, в което не можете да се наситите един на друг, говорите си с часове и винаги има какво да правите. Не знам вие как сте си омръзнали толкова бързо.
Няма смисъл да отговарям.. вие сте на 14Първоначално написано от kalit0y
![]()
![]()
![]()
Излизайте по - рядко ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
брей ... на 14 сте ? ... ми изчукайте се и тва е ... да видиш разнообразие после ... а и според днешните стандарти ... 14 ??? даже ви е късно![]()
(не ме зимай на сериозно - ебавам се)
Наистина ще е по-добре да почнете да излизате по-рядко.
Като му кажа,че няма да излизам се цупи..
Мисли си, че не искам да съм с него..
О боже вие сигурно и до тоалетна заедно ходите. Обясни му, че не че не искаш да излизаш с него еми че просто трябва да се раздалечите малко, защото ще си омръзнете. Какво толкова сложно?![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3