.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Хемороиди???!!!

аз съм на 14 и имам хемороиди и исках да попитам дали е по опасно от колкото като си на 20 защото четох че нормално се появяват на 20 години и се чудя да не е по лошо когато си по малък плс кажете

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    знам ,че не бива да се смея ,но тази тема просто ме разби според мен няма да има никаква разлика дали си на 20 или на 14 мислиш ли ,че болестта ще прави разлика
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Повече от фен
    мерси че ме стресна . аз също имам и кво мажа ги с някъв крем и минава.
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    мерси че ме стресна . аз също имам и кво мажа ги с някъв крем и минава.
    И кой по-точно е този крем, че съм чувал, че хемороидите по принцип не минават ей така?

Повече от фен
    някъв май домашно правен седи само в хладилника . мисля че мама спомена че има масло вътре . незнам наистина много облекчават и се скриват . после мога да ти пиша лично как се прави че сега мама я няма
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Матсан Дойч Зелен-10лв. и за няма и 5-6 дни минава.Вътре или вън са ?
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си