.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Pleven

проблем ..дайте съвет

проблема е следния .. занимавам се с няколко момичета и ми се случва когато съм с някоя да не достигам максимална ерекция ...когато правя секс с която и да е от тях трудно свършвам..понякога дори не свършвам реших да зарибя друго момиче (мислех, че проблема е в момичетата) ..сичко беше перфектно до един момент в който усъзнах,че се натискаме 2 часа и за тези 2 часа бях определено доста възбуден и в моментът който я подтикнах към нещо повече от натискане тя се дръпна и продължихме с натискането ... на мен ми отмина зверската възбуда и тя реши ,че и се е доправило секс ...но аз така да се каже ми беше спаднал и нямаше как да се получи .. и от тогава ми е доста кофти .. не искам да се случи нещо подобно за 2ри път ...
    ако някой може да ми каже защо когато получа ерекция отминава сравнително бързо и защо понякога не се възбуждам достатъчно .. ще съм много благодарен ..на 15 съм

бреейй ... ти си най-разцепващия пич до момента в форума !!!

Отговор на въпроса ти - мойто мнение: психика братче !

На психична основа е пич,ако трябва си мисли как ти го "лапат" 20 момичета, иначе другия вариан:Виагра. Активнаото вещество на ВИАГРА е sildenafil. Таблетките за регулиране на ерекцията трябва да се взимат само когато има случай на еректилна дисфункция.Еректилна дисфункция не означава да не може да ти стане един или два пъти.
    Еректилната дисфункция е трайна неспособност за ерекция или за задържането й през целия полов акт.
    А ако трябва да минем без тези таблетки,в случая обаче говорим за липса на достатъчно самоувереност в конкретния момент, която може да се преодолее с промяна в нагласата, с открит разговор с партньора !

няя се плашиш ...

Град
    Sofia
    Това което ми описваш ми прилича на синдрома на латентната бисексуалност.

Град
    Sofiq
    Абе човек ти си на 15 бе ! я се осъзнай ! кви са тия правя секс с много момичета ?

Мега фен Аватара на draid
    Еми то за да правиш секс, трябва да си зрял, а не лапе. като станеш на 18 може и да нямаш проблеми, засиси си от акъла де. Някой не порастват и до 20

Я стига ... За да правиш секс, трябва да си зрял дрън дрън. В днешно време безмозъчните 13-годишни (говоря за 2та пола) се факат като раздрани.
    По темата: Карай ги да ти правят повече френска, да те възбуждат повече.. Често ли мастурбираш? Дай си малко почивка и от това, и от секса.
    И използвай презервативи, че да не хванеш нещо от толкова миндили

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Град
    Pleven
    под няколко момичета имам предвид,че основно имам сексуални отношения със 4 в момента и понякога се случва да не съм възбуден достатъчно ...мда и аз мисля,че е от мастурбирането и съм го спрял от известно време ..та по темата проблема е решен днес имах възможност да правя секс и този път всичко мина без проблем и благодаря за дадените мнения

Град
    Пловдив
    ..на 15 съм
    ^ и с това темата се изчерпа ..
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Всичко е до психична нагласа, стой като мене 10 месеца на сухо и ще видиш как ще налиташ на всичко живо
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Всичко е до психична нагласа, стой като мене 10 месеца на сухо и ще видиш как ще налиташ на всичко живо
    10месеца ?? Ти сириозно ли ??

Цитирай Първоначално написано от anitank
    Цитирай Първоначално написано от straus
    10месеца ?? Ти сириозно ли ??
    а не бе, ако си женско ела да ме пробваш
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Сигурен ли си ,че всъшност просто не ти се е допикало ..време е да почнеш да различаваш двете неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си