.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Подарък за съученичка ..

Една съученичка заминава за англия . Решихме да и купим подарък .
    Едни решиха да и купят голям плюшен мечок , но според мен това нее е добра идея .. Няколко човека решихме да и купим дигитална фоторамка или едно много сладко котенце .. ( медальон ) или чантичка пак медальон , която отзад има място за карта памет
    И така въпроса ми е .. според вас какво е най-удачно да се подари .. ?

Значи я кажи сега,на колко горе-долу години е и колко човека събирате пари? И другото - носи ли такива неща като гривни,верижки с висулки?На мен една приятелка,много близка така ми подари за рождения ми ден гривна с верижка,но много красиви,сребърни и ще си ми останат като спомен.Ако вземете на вашата съученичка нещо като плюшен мечок или медальон тип дрънкулка,не мисля,че ще остане като ярък спомен дано разбереш какво си опитвам да кажа.Друга идея,щом заминава в Англия и особено ако няма да се връща, е нещо типично българско,някакъв сувенир,обаче да е красив и изпипан,хем ще показва на англичаните
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

еми точно затова си мислех фоторамка , за да ни има за спомен ..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Според мен фоторамката е добра идея или 5 обикновенни рамки с общи снимки, които ще може да си нареди из стаята
    И десетина картички, от всеки може по една нещо от тоя род, абе за спомен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си