- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Преди 2 години и нещо ми я каза една колежка на майка ми! Много просто - ТРИВИТАМИНОЛ му е майката.Косата става гъста,блестяща и расте много бързо.От моята рядка коса като слама дето винаги съм се нервела колко бавно расте и като порасне малко веднага нацъфтява сега имам дълги хубави гъсти и блестящи коси и много хора са ме питали как ? Ами ето как
edit:Начин на употреба:
Преди къпане се нанася в корените на косата ,а после и по дължината и.Стои се 2 часа и после измивате.Странични ефекти НЯМА.Видим ефект има след 3-4 месец
Какво е туй точно?Не се смейте..много
![]()
Не няма нищо смешно аз забравих да спомена какво е Тривитаминол-аПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Ами значи това е едно като олио с което се мажат козината на овцете и други животни и тя расте.Продава се във ветеринарните аптеки и под името витамин АДЗЕ.Няма вреден ефект ,защото са само 3 витамина А Д и Е май бяха и даже аптекарката веднага позна ,че е за косата и ми каза как точно да го изпоулзвам.Повтарям няма странични ефекти
![]()
А на колко време се прави и кога се слага на измита коса или на суха....плс обясни сичко по-подробно,защото и аз съм чувала за това и май се навих да пробвам![]()
Абе хора ебавате ли сеДа си слагам на косата олио за овча козина
Чесно, ако е ебавка недейте, че е гадно.
Не не се ебавам сериозно това не е олио ,но е на такава основа като бадемовото маслко например,защото витамините са във течно състояние.Ако не вярваш провери в гугъл и там ще видиш същотоАми значи начина на употребата е преди къпане поне 2 пъти в седмицата си намазваш косичката в корените и по дължина.Стоиш така 2 часа и измиваш със хубав шампоан.Една опаковка струва около 5 лева и стига за 4-5 процедури на средно дълга коса и около 7 или повече на къса коса
)
hahahhaha ot ofca li e ne shta i da probvam...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cc azvu4i si kato ebavka..
![]()
Намерих ви нещо от където да разберете ,че не е ебавка и да имате повече инфо по темата (има цели 9 части на темата даже и снимки май после и аз ще почета малку) :
http://archives.zavinagi.com/archive...hp?topic=96859
takova za ufce vyrhu moqta kosa - NE !Първоначално написано от nP0c70_A3_
OMG mn sym happy 4e si imam hubava i zdrava kosa
![]()
Браво, браво. После да не се сърдите, че ви казваме "оФце". хехе.
А това преди години се е продавало и за хора, но под друго име (мама ми разправяше, как на млади години 70 и някоя си зимали). Обаче сега като има 1000000 вида балсами, лосиони и прочие не е популярно.
да ама тези балсами и т.н незнаеш ко има вътре а тва е 100 % витамини самоПървоначално написано от Ниго
попринцип ми звучи няк'во странно да се мажа с олио за "овце"...ама знам ли,може и да има ефект! ;D
Forget About Me,please! [;
бях го чела из този форум това... мисля да изпробвам.![]()
и, верно, ставате смешни... какво олио, ебати?! момичето се опитва да помогне. като е за овце - голяма работа.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
мда и не е олио ,а е като олио,защото витамините са течни и ефекта наистина е забележителен - моята коса растеше едвам едвам , а сега поне 2 ,2 и нещу см на месец ми расте . ( аз съм авторката на темата ,но нещо не мога да се логна ;[ )Първоначално написано от Kisses{P}
мм вече станаПървоначално написано от пP0c70_A3_
![]()
eeeeeeee ubedihte meytre si vzimam i go po4vam....zna4i samo da vidime dali sum razbrala....2 puti v sedmicata,2 4asa predi kupane tva li e cqlata filosofiq...
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
мен ме е страх да не ми опада косата![]()
e ot kvo 6te ti opada.....vij ako naistina go izpolzvat za ovcete tva,edva li 6tqha da imat tolkova mn kozina....puk i kato gledam dosta hora sa go polzvali..taka 4e nqma kakvo da se strahuva6Първоначално написано от Анонимко
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Mda zna4i kupuva6 si go ot veterinarnata apteka i daje moje da poiska6 syvet4e ot veterinara kak to4no da go polzva6 .2 4asa predi kypane se maje6 i posle izmiva6Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
nP0c70_A3_ косата ти получава само блясък и здравина или пък се и сгъстява ? Моята коса е много рядкаи какво ли не съм и слагала и не съм я мазала за да се сгъстии ноо нямаше ефект от нищо дори и от хининовата вода
та искам и да те попитам само с Тривитаминол-а ли я мажеш или добавяш още нещо към него
![]()
аз съм го пробвала преди време, много хубава става косата от него.
но вече трудно се намира
алелуя.
"Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!"
Prozvu4a mi kato reklama i se pak mislq da go probvam![]()
на мен пък не ми стиска да си сложа на косата нещо за овце...нз как се навивате
и аз искам да ми порасне и да ми се сгъсти косата ама не смея с това,замислете се щом става и за хора,защо не се предлага в нормалните аптеки или в козметичните магазини,ами само във ветеринарните
.Абе както си решите ама аз не бих го пробвала
![]()
predstavqm si ako go sloji nqkoi s gusta kosa kakvo shtee stane ...))
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!