.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Как бихте превели това изречение?

Because human beings speak many thousands of mutually unintelligible languages, translation of materials from the languages in which they were originally written into the languages of those who would like to use them but could not read the original language has been an inescapable necessity.
    До утре сутринта ми трябва и е доста забъркано,може ли помощ??

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Защото човека говори много хиляди взаимно неразбираеми езици, превода на материалите от езиците, на които са оригинално написани, във езиците на тези, които искат да ги изполват, но не могат да прочетат оригиналния език, е неизебежна необходимост.

Т.е... трудно ще ми е да ти го обясня, а и може да не е вярно Основното изречение е това -

Защото човека говори много хиляди взаимно неразбираеми езици, превода на материалите е неизбежна необходимост.

Защото хората говорят много хиляди взаимно неразбираеми езици, превод на материали от езиците, на които те първоначално са били написани на езиците на тези, които биха искали да ги използват, но не могат да четат на оригиналния език е неизбежна необходимост.

надявам се да ти свърши работа,но не съм много сигурна дали е точно така

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    На nezabelejimata96 е по-правилно

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Това ''Защото'' което сте превели в началото е по-добре да се замени с ''тъй като'' , звучи по-добре просто.

Или пък да се замени малко като цяло,за да звучи по-добре.Може и "Заради" да се сложи отначалото.Не е хубаво да започва ново изречение със "защото".
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си