Ще ви раскажа моито история
Преи 2 години ходих в Russia и там се запознах с 1 момиче за което не съм спрял да мисля близо 2 год.Даже се записах да трен Бокс.За да имам поне 1но добро качествоИ се надявах благодарения на бокса да успея да се уредя с нея. Но се случи така че трениора ми по бокс отиде да живее в Австралия и няма каде да тренирам.Сега ще си кажите що за глупак,може да си намериш друго момиче и ес. Ако се чудите защо се забърках и бокса.Тое защото без него съм нищо и сега както не тренирам 2 седмици се чуствам незащитен а па камоли и да зашитавам момиче.Бих прочел всеки ваш коментар
П.П извинявам се че пуснах темата си тук, но незнаех каде да я пусна :С
Бооже,за да се чувстваш мъж и да си уверен в себе си,че можеш да защитаваш приятелката си,не е нужно да ходиш на бокс..то по тая логика всички истински мъже са ходили да тренират и това им е било подкрепата..стегни се,а ако пък чак толкова много не можеш без бокс,потърси някъде нов треньор и така!
• Обичай,за да те обичат! •
Ако некои ни нападне на улицата кво праиме???? Няма да ме бият пред нея я . А относно трниора за съжаление в моя град има малко Би само карате и джудо останаха ма като ги знам тези по добре да си ям боя .Първоначално написано от xSANYAx
Ако некои ни нападне на улицата кво праиме???? Няма да ме бият пред нея я . А относно трниора за съжаление в моя град има малко Би само карате и джудо останаха ма като ги знам тези по добре да си ям боя .Първоначално написано от xSANYAx
Защо ми се струва ,че филмите ти идват малко в повече?Целия свят му е притрябвало да набие теб и приятелката ти,божичко..
Момче съм!
Наистина,малко повече филми си гледал,освен ако не караш супер луксозните коли и ти и приятелката ти не носите скъпарски бижута (дори и при такова положение е малко вероятно де),но иначе няма от какво да се притесняваш!Първоначално написано от drogba333
• Обичай,за да те обичат! •
При нас е така че ак оси хванеш гадже се намира некои да те направи за срам бил съм мн пъти свидетел :С Веднъж едно момче си варвеше с гаджето му и го наритаха пред нея и вече никое момиче неще да го погледне ,разбира се тва е наи пресния случаи от миналата седмица .Ако тръгна да расправям и другите ще напиша цяла поредица от томовеПървоначално написано от xSANYAx