.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Ужасна КОСА :@

[i] Здравейте,имам проблем с косата,по принцип тя е хубава чуплива..Винаги я изправям ама винаги,защото не се харесвам много с чуплива коса..Та проблемът, е че когато времето е лошо(вали),дори и да е изправена се накъдря от само себе си и ставам като гнездо в главата ,, не мога да се гледам така .. Ако знаете нещо кажете,че не ИЗДЪРЖАМ
    Благодаря, предварително

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.

Re: Ужасна КОСА :@

Цитирай Първоначално написано от lisi23
    [i] Здравейте,имам проблем с косата,по принцип тя е хубава чуплива..Винаги я изправям ама винаги,защото не се харесвам много с чуплива коса..Та проблемът, е че когато времето е лошо(вали),дори и да е изправена се накъдря от само себе си и ставам като гнездо в главата ,, не мога да се гледам така .. Ако знаете нещо кажете,че не ИЗДЪРЖАМ
    Благодаря, предварително
    Ами когато вали просто я връзвай
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Ами когато вали просто я връзвай .. .

Ама така не искам , просто я искам права дори и да вали

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от lisi23
    Ами когато вали просто я връзвай .. .

Ама така не искам , просто я искам права дори и да вали
    Е не съм сигурна,че това е възможно щом косата ти не е наистина права иначе слагай качулка..
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Оо и с качулка съм пробвала, ама се къдри :@ ..

Повече от фен Аватара на Greshka
    Ами просто гледай изобщо да не се мокри.Не мисля, че ще се накъдри.Ползвай чадър.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Няма оправия.

Като вали аз си слагам качулката и гледам да не се разхождам много (ако съм на даскало, излизам за малко или пък ако съм навън да съм у някой или на кафе, на закрито). Иначе то и качулка да сложиш и тя ще се намокри, от където и косата ти или пък от влагата. Няма как просто косата ти да е права при всякакви условия. : d Можеш да пръскаш с повечко лак или пък една приятелка преди време си беше купила продукт, не помня на коя марка, който създаваше нещо като защита за косата и изолираше косъма от вода, в смисъл отблъскваше влагата. Ама така и не разбрах дали е направил нещо. Пък и ми се струва нереално продукт, който така да защитава косата, че въобще да не се къдри.

Жалко , макар много да ми се искаше да има такъв продукт..Ама какво да се прави,ще се примиря или пресата в чантата и готово

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    няма спасение от влагата..в никакъв случай не я пръскай с лак ,ще стане още по зле ,щом ти е чуплива косата я накъдри с пяна и това е
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    няма спасение от влагата..в никакъв случай не я пръскай с лак ,ще стане още по зле ,щом ти е чуплива косата я накъдри с пяна и това е
    така и ще направя мерсии

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    + Дори и с качулка или с чадър,от влажното време се къдри.. голям ужас е
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си