.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Отслабване и стягане на бедра

Такааа...имам да сваля няколко килограма най-вече от бедрта , степера и скачането на въже за по около 30 мин. ще помогнат ли? Искам да сваля излишните мазнинки и да се стегна, а се страхувам да не ми станат мусколести краката .

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    еми яж правилно най-напред тичкай повече със степера няма да стане кой знае колко бързо най-добре си е навън да бягаш а иначе и така става еми надали толкова бързо ще ти станат релефни но може би ще станат стегнати
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    с много тичане ще успееш наблягай на кардио упражненията,във фитнеса отделяй най-много време на пътеката и степера

Голям фен Аватара на DesSsi
    а колелото няма ли да помогне ?
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на Infinity
    Ще помогне и то много !
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    аз започнах да правя едни 10минутни упражнения за крака, почти всеки ден, но се страхувам, ме ми се уголемява прасецът, но може и да си внушавам..

нямам възможност да ходя редовно на фитнес

от тичането може ли да се получи този ефект с уголемяването на прасеца и бедрата?
    No need to ask
    He's a smooth operator

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    от тичането може ли да се получи този ефект с уголемяването на прасеца и бедрата?
    При тичане на дълги разстояния краката стават стройни и слаби, така, че НЕ .
    Отделен въпрос е това, че прасците и мускулестите бедра на спортистите са постигнати след години тренировки. От някакво си скачане на въже за 2 месеца няма как да стане тая работа
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    При тичане на дълги разстояния краката стават стройни и слаби, така, че НЕ .
    Отделен въпрос е това, че прасците и мускулестите бедра на спортистите са постигнати след години тренировки. От някакво си скачане на въже за 2 месеца няма как да стане тая работа
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

С правилен хранителен режим и спорт ще постигнеш целта си :P Успех!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си