- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване и стягане на бедра
Такааа...имам да сваля няколко килограма най-вече от бедрта , степера и скачането на въже за по около 30 мин. ще помогнат ли? Искам да сваля излишните мазнинки и да се стегна, а се страхувам да не ми станат мусколести краката .
еми яж правилно най-напредтичкай повече със степера няма да стане кой знае колко бързо най-добре си е навън да бягаш а иначе и така става
еми надали толкова бързо ще ти станат релефни
но може би ще станат стегнати
![]()
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
с много тичане ще успеешнаблягай на кардио упражненията,във фитнеса отделяй най-много време на пътеката и степера
а колелото няма ли да помогне ?
Съдбата помага на смелите !
аз започнах да правя едни 10минутни упражнения за крака, почти всеки ден, но се страхувам, ме ми се уголемява прасецът, но може и да си внушавам..
нямам възможност да ходя редовно на фитнес
от тичането може ли да се получи този ефект с уголемяването на прасеца и бедрата?
No need to ask
He's a smooth operator
При тичане на дълги разстояния краката стават стройни и слаби, така, че НЕПървоначално написано от Sunshin3
.
Отделен въпрос е това, че прасците и мускулестите бедра на спортистите са постигнати след години тренировки. От някакво си скачане на въже за 2 месеца няма как да стане тая работа![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
При тичане на дълги разстояния краката стават стройни и слаби, така, че НЕПървоначално написано от Sunshin3
.
Отделен въпрос е това, че прасците и мускулестите бедра на спортистите са постигнати след години тренировки. От някакво си скачане на въже за 2 месеца няма как да стане тая работа![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
С правилен хранителен режим и спорт ще постигнеш целта си :P Успех!
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Ако мускулите ставаха толкова лесно, ех...
Харесвам тези: http://www.bb-team.org/workout/2547_...#axzz1LJrjG11Y