Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
Разкажете ми за вашите екскурзии, които най-много са ви впечатлили с класа:

Последно май че десети клас бях на екскурзия.

*за колко дни бяхте?
Май за четири нощи трябваше да спим...май.
*къде бяхте?
Въобще не помня.Беше нещо средно между хотел и меча бърлога високо в планината и имаше нула звезди...все пак единственото хубаво нещо беше ще имаше топла водя в банята..
*кои са забележителностите, които разгледахте?
Забележително беше как 'хотела' не се срути след като го обработихме.Иначе най-голямата забележителност бяха дърветата в гората и нещо което приличаше на мечка,ама се оказа преливаща кофа за смет.
*какво направихте първо след като се настанихте?
Ти как мислиш бре?Сбихме се докъто разделяхме стаите по между си,че бяхме три класа на два етажа...Второто нещо беше да разопаковаме спирта и мезето от куфарите.
*през кой сезон беше?
Зима,сняг,виелица,10 сантиметра лед,буквално.
*събирахте ли се момчета с момичета?
Еми,при положение че по едно време стана нещо като оргия в две стаи на нашия етаж...ти как мислиш?
*какви номера сте си правили?
За номера не знам,знам само че на тръгване всичи масово крадяха хавлии,сапуни,крушки от лампите,батериите от дистанционните за телевизорите (които бяха заковани за масите,мама им дейба) и прочее.А,в автобуса на връщане се видя че един тарикат беше откраднал 3 възглавници и пердетата от неговата стая.Немаше такава комедия.
*кои са най-смешните ви моменти?
Смешно беше като се разпределихме.Никой не знаеше къде му е багажа,всеки гледаше да замъкне чуждото пиене,един мангал заспа със запалена цигара и стана мини пожар,метнахме един спящ идиот от първия етаж в пряспа сняг,към 4 сутрината на втората вечер се пързаляха по стълбите със изкъртена врата,масово тоалетните бяха задръстени на втория час от пристигането ни,дуелирахме се със столове по коридорите,скачахме от втория етаж в снега със матраците от леглата (и никой не се потроши,чудо,чудо),имаше слухове че някакъв щял да се удави,защото заспал на мивката докъто драйфал.
Най-смешното беше след около два месеца,като се разбра че по време на тая 'екскурзия' 50% от присъстващите женски са забременели.СмЕх,смех,смех. ..не че се изненадвам де,разпределението беше - стая в която се пие и се цъкат карти - стая в която се оплождат.И така два етажа от по двайсетина стаи.

*какви бяха последствията след екскурзията?
Два албума компрометиращи снимки,отчайващ бюджетен дефицит,насинено око,че се разбих в една стена когато ми дръпнаха килима върху който ходех,приятно главоболие тип 'добре свършена работа,амиго',оказа се че някой ми беше откраднал всички чорапи и връзките от кубинките и най-хубавото последствие - не станах татко .Не че е смешно,просто доста тарикати се преебаха по тоя начин,нищо чудно че повече екскурзии не съм чул да са били направени.